реклама

реклама

фото - прес-служба СБУ

фото - прес-служба СБУ

Апеляційний суд Черкаської області поставив крапку у розгляді кримінальної справи, порушеної стосовно двох мешканців м. Сміла, які намагалися вивезти до Росії понад 11 млн грн. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

У серпні 2010 року правоохоронці припинили спробу контрабанди грошей, які були приховані у спеціально обладнаному сховищі службового купе провідниці потягу "Шевченко-Москва". Під час перетину кордону в районі митного посту "Хутір-Михайлівський" співробітники Служби безпеки України затримали провідницю і вилучили незадекларовані кошти. Організатора каналу контрабанди, який передав валюту провідниці, затримали того ж дня у власній оселі у м. Сміла. Під час обшуку його житла та автомобіля співробітники СБУ виявили ще 400 тис. грн, 400 тис. російських рублів, 17 тис. дол. та 16 тис. євро.

Вироком Апеляційного суду Черкаської області визнано винними двох правопорушників у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 2 ст. 201 (контрабанда) Кримінального кодексу України. Зловмисникам призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з конфіскацією предметів контрабанди – валюти більше 11 млн. грн. в дохід держави та конфіскацією 0,5 частини майна, яке є власністю засуджених.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100