реклама

реклама

У Жашківській спеціалізованій школі №1 урочисто відкрили меморіальну дошку Віталію Кравченку – випускнику цієї школи, солдату, який загинув під час бойових дій у зоні АТО.

Відкриття дошки відбулося 13 березня, коли Віталію виповнилося б 25 років.

На урочистостях, окрім учнів та вчителів, були присутні голова районної державної адміністрації Сергій Бойко, заступник голови районної ради Катерина Ковтун, заступник міського голови Алла Мельник, начальник відділу освіти Людмила Рябоконь, голова громадської ради при райдержадміністрації Василь Якименко, солдати-побратими.

Захід розпочався віршованими словами старшокласників про тяжкі часи, які нині переживає наша держава, а потім всі дружно заспівали Гімн України.

Перша вчителька Віталія Тетяна Герасимчук, звертаючись до присутніх, згадала шкільні роки героя…

Право відкрити меморіальну дошку надали сестрі загиблого солдата Тетяні Кравченко та учням школи – претендентам на відзнаку «Найкращий знавець предмету захист Вітчизни» в районі Руслану Коленнікову та Владиславу Осавелюку.

Освятив пам’ятний знак отець Юрій. Після хвилини мовчання, якою вшанували воїна, до меморіальної дошки поклали квіти і запалили свічки.

Виступаючі, учасники заходу висловили велику вдячність мамі Віталія Кравченка та його вчителям за те, що виховали справжнього патріота України, який віддав за неї життя, зазначають у секторі з питань інформаційної діяльності, зв’язків із громадськістю апарату Жашківської райдержадміністрації. 

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100