Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода" доводить до відома представників ЗМІ та громадськости інформацію, що 20 березня 2015 року "Свобода" задовольнила заяву народного депутата України Сергія Рудика щодо зупинення його членства у "Свободі" та у парламентській групі "ВО "Свобода".


У зв'язку з тим, що Сергій Рудик під час виборчої кампанії взяв на себе значну кількість зобов'язань перед виборцями округу, його позиція під час голосувань у парламенті виходить передусім з інтересів його виборців.

Натомість політична лінія ВО "Свобода" формується, виходячи не з інтересів окремих округів, а всієї держави, відповідно до програмових засад націоналістичної партії.

Оскільки регламент роботи свободівської депутатської групи в парламенті передбачає одностайне голосування, аби надалі уникнути конфлікту інтересів, ухвалено рішення задовольнити заяву депутата та зупинити членство Сергія Рудика у парламентській групі "ВО "Свобода" та у політичній силі "Всеукраїнське об'єднання "Свобода".

Надалі просимо представників ЗМІ та громадськість не ототожнювати народного депутата Сергія Рудика та його дії зі Всеукраїнським об'єднанням "Свобода" та нашою політичною позицією.

Нагадаємо, що Сергій Рудик був обраний як самовисуванець народним депутатом України від виборчого округу № 198 (місто Сміла, Кам'янський, Смілянський райони, частина Черкаського району Черкаської области). Решта членів свободівської парламентської групи були обрані у мажоритарних округах як кандидати від Всеукраїнського об'єднання "Свобода", висунуті партійним з'їздом.

Про це йдеться в заяві прес-служби партії.

реклама

Коментарі  

 
0 #14 Дядько 14.04.2015 14:00
Він же і на вибори ходив, як самовисуванець. Чи то цурався Свободи, чи то вона його, хто-зна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #13 Ярослав 02.04.2015 12:48
Ми відповідальні за тих кого приручили.Витягли в депутати - відповідайте!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #12 Нестор Іванович 25.03.2015 23:21
Тушкан, Жаль братва Коломойського його воювати не відправила. Може б якась користь була б.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #11 Знаючий 25.03.2015 12:54
Меланці не потрібні у Свободі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #10 Антон 25.03.2015 12:44
Нардеп Рудик зупинив членство у ВО «Свобода»
... Украина в печали...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #9 Вжесь 25.03.2015 12:36
І ми хочеио економічного відродження з такими депутатами? Та будемо сидіти в цій ямі, в якій зараз опинилися ще років 10-15. А вони будуть ж-и-т-и!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #8 Громадянин 25.03.2015 12:23
Пристосуванець!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #7 Знаючий 25.03.2015 12:07
Під час виборів обіцяв золоті гори для Черкаського району, насправді виявився повний пшик. Навіть не повністю розрахувався за проведену роботу по агітації (наприклад обіцяв його помічник М... І... М... дати 15 грн. за кожний підписний лист із виборцем про нагальні потреби людини, але до агітаторів гроші не дійшли, осіли в кармані М...). Жодне питання не вирішується, усе тільки слова. Колишній нардеп Тимошенко В.А. на кожне звернення адекватно реагував та вирішував. Наприклад відремонтовано водонапіру башту у с. Хацьки. А тут одні слова. Його представник у селі Степанки обіцяв допомогу у ремонті сільського стадіону перед виборами, але коли до нього звернулися футболісти ФК Нива про допомогу то у відповідь одні обіцянки. Громада вбачає у цьому популізм.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #6 Гека Чепе 25.03.2015 11:53
Стара добра туша
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #5 Житель 25.03.2015 11:01
Цей депутат геть нічого не зробив для виборців Черкаського району, жодного питання не вирішив. Під час зустрічі із виборцями у нього одна відповідь - пишіть мені запит. Були у нього обіцянки виборцям сіл вирішити питання по благоустрою сіл, нічого не виконує, а відповідає звертайтеся до органів місцевого самоврядування. Футбольна команада с. Степанки звернулася за допомогою у придбанні досток для стадіону (для лавок) до його представника у с. Степанки, відповідь зачекайте тиждень - другий, одним словом брухун. Потрібно звертатися до колишнього депутата Тимошенка Віктора, може хоч він допоможе селянам та спортстсменам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100