"Влада лібералів в особі Яценюка маніпулює поняттям децентралізації, позбавивши і без того зубожілі нині місцеві громади реальних повноважень і джерел наповнення місцевих б'юджетів". Про це 25 березня під час пікету Кабінету Міністрів наголосив депутат Черкаської міської ради, керівник Управління молодіжної політики ВО "Свобода" Юрій Ботнар, інформує прес-служба партії.

Фото: rian.com.ua

Фото: rian.com.ua


Разом з активістами київської "Молоді Свободи" Юрій Ботнар приніс на захід "кулювлоб" із пов'язкою "камікадзе" - як вимогу молоді до Яценюка виконувати свої обіцянки, дані ним на Майдані.

У своєму виступі під час пікетування свободівець наголосив на облудності дій уряду Яценюка у справі децентралізації. "На тлі збільшення мільярдних видатків на управлінський апарат Кабміну та Адміністрації Президента, на чиновників у високих кабінетах та висвітлення їхньої діяльности, на утримання різноманітних каральних органів, місцеві громади отримали нові обов'язки, не маючи джерел доходів, щоби їх виконувати. Віддаючи усе в центральну державну скарбницю, громади мають забезпечувати зарплатню місцевим медикам і вчителям або ж залишити їх узалежненими від сумнівно ймовірного надходження субвенції з держб'юджету. У той час, як уряд Яценюка маніпулює поняттям "децентралізація", вносячи шкідливі зміни в законодавство, зокрема в Б'юджетний кодекс, "Свобода" пропонує провести реальну децентралізацію - надати більше повноважень громадам щодо самоврядування, змінити принцип розподілу б'юджету на "знизу вгору".


Юрій Ботнар нагадав, що Арсеній Яценюк не вперше обіймає високі посади у владі, та не вперше за його участи країну доведено до зубожіння: "Біда народу - у неймовірно короткій пам'яті. Адже для Яценюка посада прем'єр-міністра не є першим високим кріслом, яке він посів. Він уже був і міністром, і навіть головою Верховної Ради ще за правління Ющенка. Діяльність "помаранчевої" влади, яка не зробила нічого задля зміцнення держави і недопущення реваншу "регіоналів", завершилася тотальним приходом Януковича та його партії до влади. Тож, для усієї країни Яценюк на високій державній посаді є передвісником реваншу українофобів".

реклама

Коментарі  

 
+17 #13 стабилизец 27.03.2015 08:43
А шо яценюк, он, как и все чиновники, на своего хозяина батрачит. Хто то же его привел, продвигал, раскручивал, спонсировал. В противном случае так бы и сидел юрыстом в заштатном банке. тем более, что никаких достижений, кроме говорильни, ни на одной из должностей за ним не замечено.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #12 Правда 26.03.2015 23:37
Вы даже не успеете со страны свалить как вам народ кулю в лоб и на майдане повесит !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #11 Порада 26.03.2015 21:14
Найкраща форма підтвердити свою патріотичність - боротися з ямою за драмтеатром, як символом сваволі олігархів і знущання над гідністю ЧЕРКАЩАН.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+33 #10 С. Винник 26.03.2015 21:09
А ти голубе, такий розумний, на майдані у 2014 не знав цього, що він посади займав і до зубожіння приводив??? Чого ж тоді не підказав Тягнибоку??? А то ви там цілувались клялись в одну дудку співали, а тут , бач, прозрів. Усі ви брехуни на замовлення, тьху.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #9 ф 26.03.2015 21:08
кто это вобще такой? лол
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #8 Вжесь 26.03.2015 19:43
Як грамотно звучить вираз- всі наші депутати будь яких рівнів є великі актори. Невже ми не знаємо , що натворив Яценюк. а треба ще раз попіаритись на цьому. Та не чекайте виборів найближчим часом- революція всіх розсудить.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #7 Правда 26.03.2015 19:40
Сами превели к власте !!! Вам народ сделает всем кулю в лоб !!! Гнилье !!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+38 #6 С. Винник 26.03.2015 19:03
что ж ты родимый, на майдане в 2014 своему боссу Тягнибоку не подсказал ,что "Яценюк до зубожиння Украину не раз приводив", надо было тогда выступить как раз аудитория была, а вы с Яценюком тогда в одну дудку пели и обнимались, лживые твари.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #5 адекватний 26.03.2015 19:00
Цитую Вже в Києві:
Депутат Черкаської міської ради порядок в Черкасах навів поїхав в Україні наводити. Аль гараж що Вами в Черкасах зроблено. Мер у Львові той у Києві. Хто Вам заважає в Черкасах зробити реформи? Не всі патріоти , що носять сорочки та шаровари -Вони АРТИСТИ , а не патріоти.

Так він по суті то нічого робити й невміє, крім майданити, як до речі і ті кого він приїхав паклюжити. На арені чета зрадників України та ледацюг.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+32 #4 адекватний 26.03.2015 18:57
Ботнара уважаю за ледацюгу й туніядця але його оцінка діяльності уряду "довіри" є правильною. Проте свобода й була ініціатором та одним із основних руйнивників держави та вдохновителями зрадників під час приведення їх до влади. А от коли їх прокинули з парламентом та квотами в уряді побачили те що натворили. Так це ніщо інше як помста за відсторонення від корита. ЧОМУ уРЯД ДОВІРИ відгородився парканом від народу??? Подумайте і ви кому довірили своє життя та свою країну.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100