реклама

реклама

Нинішній секретар черкаської міськради Василь Маринкевич (на фото – справа) під час сесії помітно хвилювався.

Нинішній секретар черкаської міськради Василь Маринкевич (на фото – справа) під час сесії помітно хвилювався.

У таємному режимі депутати Черкаської міськради 10 серпня на сесії відмовили у розірванні трудового договору з теперішнім секретарем міської ради Василем Маринкевичем. Тож він і надалі працюватиме секретарем міськради.

Відповідне питання було винесене на розгляд депутатів через те, що на цю посаду знову спробував повернутися колишній секретар Анатолій Каленчук, який ось уже другий рік поспіль судиться з міською радою про поновлення його на роботі.

Як повідомив міський голова Черкас Сергій Одарич, пан Каленчук так хоче повернутися на колишню роботу, що навіть відмовився від матеріальної компенсації за час, на його думку, вимушеного прогулу та моральної шкоди на загальну суму близько 75 тисяч гривень.

На переконання Сергія Одарича, міська рада не в змозі виконати умови, прописані в постанові суду щодо поновлення Анатолія Каленчука на посаді секретаря міськради, оскільки це законодавчо неможливо. Адже тоді у міській раді встановлюється свого роду правовий нонсенс з погляду перебування на одній посаді двох секретарів: нині діючого Василя Маринкевича і його попередника Анатолія Каленчука…

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100