реклама
Sucurity Police

реклама

Державне підприємство «Приладобудівний завод «Райдуга», що в місті Смілі, постановою Господарського суду Черкаської області від 25 березня 2015 року визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру, строком на 12 місяців.

Ліквідатором банкрута призначено арбітражного керуючого Володимира Новосельцева, йдеться в постанові, наданій «Прочерку» у прес-службі суду.

Ліквідатора банкрута суд зобов’язав:

- вжити заходів до виявлення і витребування документації і майна банкрута;

- щомісячно надавати суду інформацію про хід ліквідаційної процедури з наданням відповідних доказів, що підтверджують цю інформацію;

- не пізніше 12 місяців з дня винесення цієї постанови подати суду повний звіт про проведення ліквідаційної процедури (із зазначенням дій, фактів, доказів), а також у разі її завершення – ліквідаційний баланс.

Суд ухвалив скасувати арешт на майно та кошти на рахунках боржника та інші заборони на майно боржника, накладені ухвалою суду від 24 листопада 2008 року, чи будь-які інші обмеження щодо розпорядження майном цього боржника.

Також потрібно припинити повноваження органів управління банкрута щодо управління банкрутом та розпорядження його майном, а також повноваження власника (власників) майна банкрута. Посадовим особам банкрута протягом п'ятнадцяти днів з дня призначення ліквідатора передати бухгалтерську та іншу документацію банкрута, печатки і штампи, матеріальні та інші цінності банкрута ліквідатору.

Постанова суду набрала законної сили, однак може бути оскаржена до Київського апеляційного господарського суду в порядку та у строки, встановлені статтями 91-93 Господарського процесуального кодексу України.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Вжесь 02.04.2015 19:24
Так мабуть буде і з Азотом, але наслідки для Черкас прийдуть значно серйозніші.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Сусик 02.04.2015 13:42
Ничего, субсидия ж семьям работяг гарантирована
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 незнайка 02.04.2015 12:30
Додержавылыся з писнею Наш паравоз уперьод летит А вот это и остановка И нет никого виноватого
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100