10 мільйонів гривень закладено цього року в міському бюджеті розвитку на ремонт сумнозвісної черкаської вулиці Сурікова, що веде до двох кладовищ поблизу села Хутори. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив секретар міськради Олександр Радуцький.

Фото газети «Вечірні Черкаси»

Фото газети «Вечірні Черкаси»


Нагадаємо, до поминального дня на цій вулиці, яка перебувала в настільки жахливому стані, що по ній навіть не їздили маршрутки, було зроблено тимчасовий ремонт.

За словами пана Радуцького, крім вулиці Сурікова, планується зробити капітальний ремонт вулиці Кірова між Хрещатиком і бульваром Шевченка, завершити ремонт вулиць Університетської і Вербовецького. Після завершення проектування ремонту вул. Героїв Дніпра в другому півріччі, можливо, буде виділено кошти для ремонту й цієї дороги. Нинішній проект, який передбачає чотирисмуговий рух, на думку секретаря міськради, є занадто марнотратним.

Крім ремонту доріг, у бюджеті розвитку виділено кошти на ремонт шкіл, дитячих садочків і музичних шкіл (зокрема, на встановлення там склопакетів), закупівлю на 31 млн грн нових тролейбусів, встановлення лічильників тепла, обладнання амбулаторій сімейної медицини та придбання устаткування для «Швидкої допомоги», завершення встановлення пандусів і табличок зі шрифтом Брайля у медичних закладах.

– Ми прийшли до найкращого бюджету розвитку, який будь-коли був у Черкасах, – переконаний пан Радуцький. – Щодо цього бюджету багато було провокацій, гострих висловів. Казали, що в ньому було передбачено по 1 мільйону гривень на (задоволення проектів, – ред.) депутатів. На це я кажу офіційно: це все маячня!

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 федор принципиальный 27.04.2015 17:36
О закупке троллейбусов слышим не один год-словоблудие и не больше,уберите из города одарыча,после чего может и поверим в приобретении техники.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2   27.04.2015 16:29
Яка ймовірність того, що цьогоріч, можливо, нарешті відремонтують вулицю Сурікова та закуплять тролейбуси? (Коршунов Д. А., Фосс С. Г. Сборник задач и упражнений по теории вероятностей)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 ЛВВ 27.04.2015 14:16
Як департаменти не розікрадуть гроші, то для міста щось і залишиться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100