реклама

реклама

krkru Протягом січня-червня 2011 року структурними підрозділами КРУ у області перевірено 219 підприємств, установ і організацій, з них на 208 виявлені порушення на загальну суму майже 42 млн грн., з яких сума недотриманих фінансових ресурсів становить 6,1 млн грн., а незаконних, нецільових витрат та недостач ресурсів встановлено на суму понад 36 млн гривень.

За результатами проведених ревізій забезпечено надходження фінансових ресурсів на суму близько 7,5 млн грн., а відшкодування і поновлення втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму понад 23 млн гривень.

За результатами моніторингу закупівель протягом І півріччя попереджено майже 6 млн грн. порушень тендерного законодавства.

До правоохоронних органів передано 99 контрольних заходів, за результатами яких порушено 64 кримінальні справи, інформує прес-служба КРУ у Черкаській області

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Просветитель 18.07.2011 22:01
Даремно КРУ не перевіряє такі заклади як Східноєвропейсь кий університет економіки і менеджменту, де керівництво давно уже знайшло способи обійти подактове законодавство, плачеться на погані набори студентів, а само перейшло на виплати зарплати викладачам як на банківські картки, так і за якимось відомостями (я так розумію, гроші, які "не світяться", тобто в конвертах).Хто має це контролювати? Особисто президент університету Аблязов і ректор Казарінова отримують гроші за викладачів, які оформлені по підроблених трудових книжках. Причому це професори - Падалко, Медведєв, Князєв, які і не здогадуються, що в Аблязова працюють - вони з Білорусі, останній з Белгороду. Навіщо - гроші на кишенькові потреби, а для міністерства начебто професори у вузі працюють. Шахраї та й годі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100