реклама

реклама

fod З метою масового залучення до занять фізичною культурою та спортом, зміцнення фізичної загартованості і підвищення працездатності особового складу Державтоінспекції МВС України з 14 по 17 липня у Черкасах пройшли зональні змагання з міні-футболу серед атестованих працівників ДАІ. Такий захід проводиться щорічно у різних обласних центрах, повідомляє прес-служба Черкаської обласної ДАІ. У змаганнях взяли участь представники п'яти областей: Чернігівської, Сумської, Київської, Харківської та Черкаської. Відкриття турніру відбулося за участі керівництва УМВС та Управління ДАІ Черкаської області, ФСТ «Динамо», Міжнародної поліцейської асоціації, ветеранів ДАІ та представників ЗМІ.
В результаті напруженої боротьби перемогу виборола команда ДАІ Сумської області, другими стали черкащани, харківські спортсмени посіли третє місце.
Команди – переможці та кращих гравців було нагороджено цінними призами: телевізорами, DVD – плеєрами, грамотами та найголовнішим для спортсменів – кубками.
Команда ДАІ Сумської області крім заслужених подарунків отримала право взяти участь у фіналі змагань з міні-футболу, що відбудеться з 11.08 по 14.08 у Львівській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100