реклама

реклама

mu Правоохоронці Черкас порушили кримінальну справу відносно осіб, причетних до розкрадання коштів, виділених на реконструкцію музею Шевченка в Каневі. Про це повідомила прес-секретар прокурора Черкаської області Ольга Лактіонова.

Кримінальну справу порушено проти службових осіб одного із закритих акціонерних товариств за фактом заволодіння шляхом зловживання своїм службовим становищем бюджетними коштами в особливо великих розмірах та службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки, за ознаками злочинів, передбачених ч.5 ст.191, ч.2 ст.366 КК України.

Як повідомив начальник відділу прокуратури області Юрій Безщасний, службові особи вказаного товариства, виконуючи в грудні 2008 року субпідрядні роботи по реставрації будинку-музею Т.Г.Шевченка в м. Каневі, незаконно заволоділи бюджетними коштами в сумі майже 1,5 млн. грн. Гроші зловмисники привласнили у ході освоєння бюджетних коштів, виділених на створення рекреаційних зон, меморіалів, комплексів розвитку історико-культурних пам’яток, підробивши та використавши фіктивні документи про нібито проведення окремих робіт.

На даний час у справі проводяться слідчі дії та оперативно-розшукові заходи, направлені на повне, всебічне та об’єктивне з’ясування всіх обставин вчиненого злочину.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100