реклама

реклама

«Черкаський бір — лісовий масив, що розташований на північно-західній та північній околиці міста Черкаси. Ліс утворився ще за часів дольодовикової епохи. Зараз це найбільший в Україні сосновий масив природного походження, який зберігся на південній межі ареалу сосни звичайної. Саме в цьому мальовничому місці розташовані затишні будиночки літньої бази відпочинку, що перебуває на балансі державного підприємства Черкаської виправної колонії управління ДПтС в Черкаській області (№62).

Керівництвом управління вживаються заходи по благоустрою об’єкту відпочинку, постійно проводяться поточні та косметичні ремонти. Завдячуючи цьому, всі бажаючі мають змогу відпочити з сім’єю або веселою компанією друзів.


Вартість відпочинку на базі для персоналу становить 10 гривень – денний час та 20 гривень – доба; для інших громадян – 20 та 40 гривень, відповідно», - зазначив заступник начальника управління з ресурсного забезпечення Олександр Дуденко.


Про це інформує відділ ЗМІ та громадськістю управління ДПтС України в Черкаській області.

 

 

 


реклама

Коментарі  

 
+8 #8 Петр Ручников 26.05.2015 15:06
Пропозиція: вікрити на даному ресурсі рубрику "Гумор", а ця стаття буде першим доробком до неї. Скажу чесно, прочитавши статтю, насміявся від душі. Хто не був на цій базі можливо і серйозно поставиться до викладеного, але я там був і мушу констатувати: будинки (бараки) бази побудовані в 70-ті роки минулого століття, капітальний ремонт в них ніколи не робився, лише косметичний (клейка дешевих шпалер та підфарбовування ), ліжка панцерні з 62-ї колонії (якщо уважно придивитися, то можна побачити, що вони неодноразово фарбовані), білизна на вигляд може і нова, але з печатками чи то СІЗО, чи то 62-ї колонії (пратися вона буде також, будьте певні, в 62-й колонії разом з речами засуджених, серед яких немало хворих на сифіліс та СНІД). Керівництво СІЗО, 62-ї колонії та управління області тут, як писали люди нижче, організовує массові гульдібани на пянки з матами, мордобоями та стріляниною. Так що, як кажуть, ласкаво просимо! За 20 гривень можна принаймі добу посидіти у вязниці. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #7 Агашер 24.05.2015 22:41
"відпочити ... веселою компанією друзів" Это как? Имеется в виду регулярные пьяные оргии руководства ЧВК-62 и управления? Ну хотя бы не писали уже о своих пороках!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #6 Внимательный 24.05.2015 12:47
Посмотрите внимательно на снимок с кроватями! Там на простынях можно разглядеть печать колонии или СИЗО. Романтика! Кто хочет поспать на тюремных нарах на вшивых казенных простынях - все бегом в Дахновку на базу "Динамо"! А Дуденко с Грищенко тюремный комфорт вам всем обеспечат!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #5 Абубакиров 23.05.2015 20:01
"Ліс утворився ще за часів дольодовикової епохи" Тут еще такой вопросик ... А "відділ ЗМІ та громадськістю управління ДПтС України в Черкаській області" знает, когда был последний ледниковый период и куда максимально в южном направлении опустился ледник? Какой лес? Может тамошниму начальнику управления эта "липа" ни о чем не говорит, но так люди же смеются ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Абубакиров 23.05.2015 14:53
Никому не советую туда ехать! Место красивое, тут нет вопросов, вот все остальное ... :-) Тюремное руководство во главе с начальником тюремного управления области и начальником 62-й колонии регулярно там устраивать массовые попойки с участием работников милиции, судов и прокуратуры, иногда дело жоходит даже до пьяной стрельбы, что имело место 22 апреля в День ГПТСУ. Так что отдыхать там с пьяными тюремщиками - дело опасное. Иногда *************** *****возит туда для отдыха своих любовниц, так что рядовой отдыхающий запросто может стать свидетелем еще и оргий, которые тоже в это время не редкость. К тому же, я не знаю, зачем управление давало данные о базе, сейчас все равно его начальник дал команду для продажи базы из-за убыточности. Уже вроде бы и покупатель есть в лице подставной фирмы из Донецка. Нынешний начальник управления тоже из Донецка и был назначен на должность еще Тулубом. Совпадение? Не уверен! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Василь Володимирович! 22.05.2015 16:44
Цитую ЛВВ:
Стаття недороблена: як проїхати, телефон.

Доставка до місця відпочинку і класичні тортури - за счот запрошуючої сторони. Назад - пішки. Телефон - відберуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 ЛВВ 22.05.2015 15:05
Стаття недороблена: як проїхати, телефон.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1   22.05.2015 10:10
Поспати на класичних шконках всією родиною, звичайно романтично. А з двоярусними, є камери? Або з нарами?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100