«Продовжуємо очищувати наші ряди від нечесних на руку правоохоронців. Отримали інформацію, що в області працівники міліції «підзаробляють», торгуючи наркотиками. В результаті спецоперації, проведеної внутрішньою безпекою спільно зі слідчими прокуратури, затримано двох співробітників міліції, які займались збутом наркотичних засобів», – інформує у «Фейсбуці» начальник УМВС України в Черкаській області Владислав Пустовар.

«Моя позиція відносно співробітники міліції, які під прикриттям міліцейських погон вчиняють кримінальні правопорушення, особливо коли це питання стосується наркотичного обігу залишається незмінно жорсткою – таким особам місце за грантами. Я запевняю, що робота по очищенню лав міліції Черкащини буде продовжуватися і надалі. Моя реакція відносно таких співробітників буде однаково жорсткою, не дивлячись на звання заслуги та ранги. В країні будується нова правоохоронна система і в ній немає місця особам, які порушують закон, а тим паче займаються наркобізнесом», – запевнив Пустовар.

Обласною прокуратурою відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Порушники затримані та зараз знаходяться в ІТТ.

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Черкащанин 25.05.2015 10:42
Пустовар слил своих людей что бы показать свою борьбу с оборотнями.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 семен 24.05.2015 14:29
у нас на этой теме плотно сидит руководящий состав ОБНОНа на земле ряда райотделов. Пусть совместят их доходную часть с расходной.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 ЛВВ 24.05.2015 07:02
В деяких країнах світу за виробництво та розповсюдження наркотиків назначається вирок - смертна кара. Це самий дієвий спосіб боротьби з тими, хто втягує людей, особливо дітей, в цю біду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100