Працівники прокуратури спільно із співробітниками служби безпеки в Черкаській області 25 травня затримали ще двох працівників міліції, які займались збутом наркотичних засобів.

Так, вказані правоохоронці незаконно придбали та збули громадянину особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс для його передачі іншій особі з метою створення умов для подальшого його затримання та притягнення до кримінальної відповідальності.

За вказаним фактом слідчим відділом прокуратури Черкаської області розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, перевезення наркотичних засобів з метою збуту, вчинене повторно та за попередньою змовою групою осіб ), ч. 1 ст. 365 (перевищення службових повноважень) КК України.

26 травня працівникам міліції повідомлено про підозру у вчиненні зазначених вище злочинів. До суду внесені клопотання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання їх під вартою.

Нагадаємо, що минулого тижня правоохоронцями Черкащини також затримано двох працівників міліції, які збували громадянам особливо небезпечні наркотичні засоби. Наразі вони знаходяться під вартою.

Координаційна робота органів прокуратури Черкащини з протидії корупції у правоохоронних органах перебуває на постійному контролі прокурора області, інформують у прес-службі установи.

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 Я не вірю владі 27.05.2015 18:12
Що не керівник то генерал, кандидат наук, заслужений і т.д. А може вже потрібно це неподобство припинити? Та у нас цієї чиновницької братії порядком більше ніж в будь якій розвинутій країні Європи. А чого варті звання Героїв України, заслужених та народних артистів України, які присвоювались на протязі приблизно останніх півтора десятків років?
Приведу статистику. В період з 1977 по 1991 роки в України захистилось біля 800 кандитадатів юридичних наук, а на даний час така кількість новоспечених науковців захищається лише за один рік, причому 99% таких кандидатських робіт є абсолютним непотрібом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Пересічний українець 27.05.2015 15:35
Цитую Пілот:
Це такими темпами Пустовар і генерала не отримає...

Спеціальне звання начальника обласної міліції не повинно бути вище полковника. Достатньо з нас цих генералів без війська. Краще, нехай роботою займаються.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Селянин 27.05.2015 15:11
А куди ж внутрішня безпека та керівники УМВС дивились? Соромно за таку міліцію!.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 семен 27.05.2015 14:52
Нехай пошерстять Придніпровку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Пілот 27.05.2015 13:10
Це такими темпами Пустовар і генерала не отримає...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100