Працівники музеїв не скаржилися обласній владі на брак коштів. Про це «Прочерку» повідомила голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко, коментуючи вчорашню інформацію у ЗМІ про те, що музейників відправляють за свій рахунок у відпустку.

– На жаль, для мене це виявилось новиною, тому що ніхто з керівництва галузі культури не звертався до мене з проханням вирішити проблему. І тому прикро читати коментарі на сайті «Прочерк» із критикою на мою адресу. Звісно, я завжди готова сідати за стіл переговорів і вирішувати питання. Тож і цим питанням ми займемося, – сказала Валентина Михайлівна.

Крім того, керівник галузі культури Олесій Власов у розмові з «Прочерком» повідомив також, що про брак коштів для музейників йому було відомо, а от про те, що їх вже відправляють у відпустки – ні. Тож подібна інформація викликала у нього здивування. Разом із тим, він сказав, що влада готуватиме пропозиції на наступну сесії обласної ради, щоб вирішити питання з індексацією.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Олена 31.05.2015 13:07
Кошти на матерiалку та оздоровчi й 10 рокiв тому розкрадалися у рiзних галузях Черкащини )) :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Гюльчатай 28.05.2015 14:09
Нас ПРИМУСОВО заставляють йти у безоплатні відпустки, переходити на скорочений робочий день і т.п. А ще більше дивує питання чому одним працівникам є кошти на матеріалку та оздоровлення, а інші повинні сидіти без індексації? Де ж рівноправ'я? І коли закінчиться оця вакханалія грошова?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100