реклама

реклама

«Нардеп від Порошенка назвав черкаських випускників трупами і гівном. Я в шоці», – емоційно написав на своїй сторінці у «Фейсбуці» міський голова Черкас Сергій Одарич.


Далі мер роз’яснив причину своїх емоцій.

«Депутат від блоку Порошенка Голуб сьогодні, на Соборній площі міста Черкаси, виступаючи перед майже двома тисячами випускників та кількома тисячами батьків і вчителів, наголосив на тому, що випускники - просто гумус. З десятків тисяч присутніх аплодував йому лише секретар міськради Олександр Радуцький. Мабуть, просто не знав значення цього слова.

П.С. Портрет кандидата Голуба на стовпі зустрічав мене щоранку у Києві на підходах до Інституту урології. Правда, там, у травні 2014 року, він ще був активним соратником Юлії Тимошенко. А нині - вже порошенківець. Гумус, одним словом...» – зачепив нардепа мер.

 

Владислав Голуб з відповіддю не забарився. У тому ж таки «Фейсбуці» він назвав мера Черкас послідовником Геббельса:

«Чим цинічніша брехня, тим більше в неї вірять! Сергій Одарич на своїй сторонці в ФБ написав, що я когось якось там обізвав, а саме назвав випускників гумусом. Так ось, у Одарича проблеми... зі слухом! Ну по-перше, гумус є родючою частиною ґрунту, завдяки, якому ростуть рослини. Розуміючи, що Одарич та українська література далекі друг від друга поняття, але саме в українській літературі ми можемо знайти достатньо велику кількість прикладів позитивного вживання цього слово, яке означає зародки майбутнього. Вчіть матчастину, пан мер!

По-друге, в своєму виступі перед випускниками шкіл міста Черкас, я сказав, що гумусом, родючою частиною майбутнього України, яку, такі як Ви, Одарич, знімали з нашої славетної України протягом останніх 25 років, заради власного збагачення, є МОЄ покоління, на базі якого, вже покоління сьогоднішніх випускників буде дійсно будувати європейську Україну! Так що, якщо дійсно проблеми зі слухом, можу гарного ЛОР лікаря порекомендувати.

По-третє, це наскільки треба зневажати і ненавидіти черкащан і випускників міста, що після свого виступу, не дочекавшись закінчення свята, не потанцювавши з випускниками, не розділивши їхню радість, просто розвернутися і піти зі свята. До речі, хто кому і скільки аплодував, попросіть у свого телеканалу запис і подивіться! Але тільки сильно не розстроюйтесь, а то доведеться і кардіолога Вам шукати», – у такому ж, як і Одарич, стилі написав Голуб.

Також він згадав політичну біографію мера, зазначивши, що той був членом НРУ, партії «Яблуко», «Батьківщина» та ПВД. А причину всій цій дискусії Голуб назвав майбутні вибори, на яких нардеп робитиме все, щоб Одарич не став мером.

Всього декілька коментарів під дописом нардепа Голуба у соцмережі не розвинули жваву дискусію під постом, зате під дописом Сергія Одарича розгорнулася велика дискусія на тему гумусу.

Так, Ігор Доманський залишив наступний коментар: «Гумус - це не грунт, а набір амінокислот фульво- і гумо-, які утворюються в результаті розкладу органіки. Вміст гумусу в грунті не значний 3-4% в найродючиших черноземах. А от чому аплодувала особа, яка секретарем не має права працювати - це велике питання».

Проте лише один з більш як двох десятків коментаторів вирішив задати питання по темі: чи є відео виступу політиків?

У свою чергу, секретар міськради Олександр Радуцький вирішив, що тут не обійшлося без прокляття...

 

А ось і відео, де звучала фраза про той самий гумус:


Представник черкаського осередку КВУ Максим Михлик зауважує, що подібна дискусія політиків була б смішною, якби це не викликало сум.

«Замість об’єднання зусиль і конструктивного діалогу, замість того, щоб зарити сокиру війни і знаходити шляхи консолідації і порозуміння, замість спільної праці на Черкаси, міський голова і народний депутат (від частини міста), почали з’ясовувати стосунки і переходити на особистості. До цього відразу підключились групи прихильників обох достойників. І це в той час коли в країні фактично війна і лише спільними зусиллями можна зупинити агресію і робити життєво необхідні реформи. Негативні тенденції протистоянь в ВР і в ЧМР очевидно мають вплив і на особистості. Я розумію, що скоро вибори і треба пошуміти, але ж можна це робити в інший спосіб. Кращим піаром (для обох) було б взаємне вибачення і мирне співіснування. Чи вистачить на це мужності?» – риторично запитав Максим Михлик.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #29 Баба Валя 03.06.2015 11:10
Цитую roll:
Голуб дійсно верз нісенітницю.Та й що може сказати зовсім молода людина,в якої ніякого досвіду? Так собі,куплене посвідчення.Появився на Канівщині за три тижні і так його полюбили сердешні канівчани,що одностайно вибради нардепом.
Дивився і слухав і я його.Просто ще пацан.Йому б до дівчат залицятися,а він гордо надуває нардепівські щічки і щось пашталакає.
Смішно і разом з тим боляче,хто пише нам закони.Ой,про що це я?

Які дівчата? Він удачно вийшов заміж, одружившись на доньці БЮТ Соболєва.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #28 смс 03.06.2015 09:23
СО2 пшикнув
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #27 дуплик 01.06.2015 19:01
Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Гу́мус, перегній (рос. гумус, англ. humus, нім. Humus m) — органічна частина ґрунту, яка утворюється в результаті розкладу рослинних і тваринних решток і продуктів життєдіяльності організмів — гуміфікації...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #26 федор принципиальный 01.06.2015 18:46
одарыч как всегда все перег..внял,испортил праздник выпускникам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #25 Чукча 01.06.2015 16:43
Олєгіч знову підвердив що є самовпевненим невігласом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #24 дуплик 01.06.2015 16:22
Гу́мус, перегній (рос. гумус, англ. humus, нім. Humus m) — органічна частина ґрунту, яка утворюється в результаті розкладу рослинних і тваринних решток і продуктів життєдіяльності організмів — гуміфікації.....про що може думати ....(хоч він і депутат який дуже поспішає на неофіційну частину хильнути чарчину)звичайн о про своє рідне середовище яке йго зростило і по благородному зветься гумус а по простому г....но.нормальний депутат повинен мати помічника який йому промову підготує.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #23 Фугас 01.06.2015 16:05
Кароче, "гомо гомини гумус" :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #22 яков николаевич 01.06.2015 00:32
Грязная ложь. Мы с женой были на площади - наш сын выпускник - и слышали выступление Голуба. Одарыч его тупо переврал. На странице Голуба есть видео всего мероприятия -кто не слышал, может убедиться лично.Гумусом, на котором взошла молодая поросль Украины, Голуб назвал СВОЁ поколение! Гумус , кстати - это плодородный слой почвы, чернозём, а не навоз. Я не вижу ничего обидного в таком определении, и надеюсь, что наши дети и внуки смогут в полной мере впитать достижения и дух борьбы нашего поколения, и они станут надёжной основой для формирования полноценных творческих личностей и патриотов, которым строить будущее Украины.
А за Одарыча, который устраивает грязные игры вокруг праздника наших детей - просто стыдно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #21 На жаль... 31.05.2015 22:40
Ну ні як не асоціюється Одарич в моєму уявленні з поняттям мер міста.
Все що можна собі придумать, нардеп, політичний діяч, громадський діяч, журналіст, бабуся-пліткарка,лідер політичної сили, але не міський голова.
Ляпає що попало....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #20   31.05.2015 20:42
Кожному з гумусів - своє особисте гуано!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100