реклама
Sucurity Police

реклама

Актив дитячої організації «Юні прикордонники» Черкаського навально-виховного об’єднання №36, що в селищі Оршанець до дня прикордонника підготував відео про легендарного полковника Ігоря Момота.

У 2008 році саме він був ініціатором та співзасновником цієї організації. Для учнів Ігор Федорович є прикладом, як треба любити та захищати рідну землю.

Важливим для дітей є те, що ця людина є живим прикладом для наслідування. Вона не взята з підручників, не овіяна легендарними подвигами, не схована за примітивними кадрами телебачення, а добросовісно і чесно виконувала свій обов’язок перед людьми і батьківщиною.

Ось такий Ігор Федорович Момот. Людина, яка не зривала лаври вічної слави, а просто жила. Але завдяки йому живе і розвивається у селищі Оршанець єдиний заклад – Навчально-виховне об’єднання №36, де кожного ранку чути щасливі голоси вдячних дітей. І тільки спостережливі діти змогли помітити, що за образом звичайної людини ховається справжній господар своєї долі, громадянин-патріот, людина з великим серцем і чистою душею.


Леся Хлипавка

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #2 Абрек 03.06.2015 10:22
Вічна слава Герою!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 адекватний 02.06.2015 20:07
Достойна людина, відповідна шана.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100