Збірна команда Черкаської області з дартсу вперше за свою історію здобула золото чемпіонату України. Продублювали свій успіх черкащани у жіночому старті, пише «Черкаський спорт».


Цьогоріч чемпіонат України з дартсу відбувався в Черкасах. У змаганнях взяла участь рекордна кількість команд: 15 колективів із семи областей України (загалом 80 учасників). За словами організаторів, приваблює учасників географічне розташування Черкас.

Жіночу конкуренцію у паралельному парному чемпіонаті України виграла черкаська пара Тетяна Харченко – Вікторія Соколова.

Ще більше галасу на чемпіонаті України наробила чоловіча збірна Черкаської області. Команда у складі Дениса Марченка, Фелікса Зольдіна, Володимира Зарайського та Вячеслава Бублика здобула золото чемпіонату України, обігравши у фіналі минулорічного чемпіона України збірну Кривого Рогу.

Героєм турніру став одинадцятирічний черкащанин Денис Марченко. За півтора року занять дартсом хлопець став лідером збірної області та допоміг їй здобути золоті нагороди. А два тижні тому Марченко брав участь у чемпіонаті Європи серед спортсменів до 17-ти років. На польському старті йому вдалося здобути бронзу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100