реклама

реклама

На території черкаського парку «Соснівський», що в районі вулиці Мініна і Пожарського (не плутати із парком «Ювілейний»), побудовано приватне бомбосховище. Про це заявив під час сьогоднішньої сесії міськради секретар комітету самоорганізації населення «Соснівський» Сергій Кіріченко.

На фото – залишки головної алеї парку «Соснівський». Автор: Сергій Криниця

На фото – залишки головної алеї парку «Соснівський». Автор: Сергій Криниця


За його словами, в 2011 році міська рада ухвалила рішення про надання статусу парку земельній ділянці, площею 6,64 га.

Після цього залишалося винести межі земельної ділянки в натуру. Проте цього зроблено так і не було. Унаслідок цього на території парку утримують ділянки та будуються приватні власники. Серед самовільних забудов – бункери, паркани, вигрібні ями та садово-городні ділянки.

Сергій Павлович наголосив на необхідності знищення самозахоплення, а якщо цього не буде зроблено, мешканці «Соснівки» погрожують «вдатися до радикальних дій».

На пропозицію міського голови Черкас Сергія Одарича міськрада дала доручення відповідним виконавчим структурам перевірити наведені факти та вжити заходів для припинення порушення законодавства. Тим часом, за словами Кіріченка, все нові й нові забудовники заливають на території парку фундаменти під свої споруди.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Serg 21.08.2015 21:36
- "На пропозицію міського голови Черкас Сергія Одарича міськрада дала доручення відповідним виконавчим структурам перевірити наведені факти та вжити заходів для припинення порушення законодавства." Про це Прочерк написав 18 червня. Сьогодні вже 21 серпня. Де результати перевірки відповідними виконавчими структурами за дорученням міської ради??? І так завжди бува. Дають доручення, а потім про їх виконання забувають. А так же деякі полюбляють писати: ЗРОБЛЕНО!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 яков николаевич 18.06.2015 16:33
Если в горисполкоме этого НЕ ЗНАЛИ - это профнепригоднос ть и служебная халатность, за которую надо как минимум гнать с работы, а то и обязывать возместить городу ущерб. Правильно, пан Одарыч? А если ЗНАЛИ и за взятки покрывали беззаконие - хай выбирают, в тюрьму или на фонарь. Правильно, сограждане? Так ГДЕ уголовное дело, граждане прокуроры?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100