реклама

реклама

У Черкасах за сприяння міського голови Сергія Одарича втілюватимуть три проекти, які розробила молодь.



Загалом на обговорення громади виставлялося тринадцять проектів, інформують у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

Кожен, хто у понеділок відвідав площу «Хрещатик-Сіті», міг віддати свій голос за проект, який припав до душі.

За результатами голосування підбивалися підсумки і визначався переможець.

Так, грант у 10 тисяч гривень виграв проект «Forest spaсe: реконструкція літнього кінотеатру», ініціатором якого стала Яна Балашова. Суть проекту: реконструкція літнього театру в парку 50-річчя Жовтня. Після ремонту сцени та глядацької зали там планують проводити майстер-класи, лекції, тренінги, ночі та тижні кіно. У першу чергу, за словами організатора, необхідно зробити сцену.

Грант у 5 тисяч гривень від міського голови виграв освітній проект «HUMANities». Проект являє собою організацію безкоштовних 9-місячних курсів із підготовки до ЗНО з української та англійської мов. Курси проходитимуть на базі ЧНУ. Кошти потрібні на проживання і харчування тренерів, які приїжджатимуть з інших міст.

3 тисячі гривень виграв проект «Чиста хвиля: креативні суботники» (ініціатор Яніна Бакрадзе).


– Головне, що в молодих людей з’явилося бажання змінювати світ навколо себе. І це бажання перейшло в матеріальну площину. А вже сьогодні, не чекаючи на завершення конкурсу, знайшовся меценат, який готовий повністю профінансувати  проект «Пам’ятник-скарбничка безпритульним тваринам», презентований товариством захисту тварин «Друг». Андрій Казарян висловив бажання допомогти у встановленні такого пам’ятника в мікрорайоні «Митниця», – зазначив міський голова.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Молодик 06.07.2015 20:58
Для чего вы тут - старперы ?? Дайте молодым дорогу в политику! А то соит сзади и направляет в нужном ему направлении молоденьких дурочек ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 скульптар 30.06.2015 23:14
Памятник- хорошо. А не лучче -автоматы по приему пивных банок с окошком для бесплатной еды безпритульным животным ???-как в Европе ! Чего заранее памятник ставить живым зверушкам ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 незнайка 30.06.2015 18:33
невже САБАЧАЧА ХАТЫНКА и дали пустуватымэ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100