реклама
Sucurity Police

реклама

На бананах та гранаті, які ростуть у теплиці ПАТ «Азот», з’явилися плоди.


Вирощуванням екзотичних фруктів кілька років тому захопилися працівники воєнізованого газорятувального загону (ВГРЗ) підприємства.

Так, вирощені ними банани нині є справжньою окрасою приміщень, зокрема, відремонтованої їдальні №4, проте плодів вони не давали. І от нарешті на банані, який росте в теплиці, з’явилися квіти і плоди, що поступово формують китицю. Напевне, саме в теплиці садівникам ВГРЗ вдалося створити для рослин найкомфортніші, наближені до природних умови, припускають у прес-службі ПАТ «Азот».


Порадували цього року господарів і деревця гранату – на них зав’язалися плоди. А ще на території ВГРЗ ростуть ранні абрикоси, які достигають у другій декаді червня, яблуні, персики та нектарини.


Крім фруктового саду, на території воєнізованого газорятувального загону є березовий гай та виноградники.


Також азотівці вирощують біля своїх цехів клумби.


– Краса, доглянутість та вишуканість деяких клумб просто вражає. Елементи ландшафтного дизайну, які використовують працівники цехів, щоб прикрасити свої території, найчастіше виготовлені власними руками, – розповідає директор департаменту з соціальних питань ПАТ «АЗОТ» Костянтин Саленко. – Таке сумлінне та небайдуже ставлення людей до підприємства ми відзначаємо преміями.






реклама

Коментарі  

 
+4 #3 незнайка 01.07.2015 07:41
у нафтогази мабуть и бананамы борг за газ визьмуть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2   30.06.2015 23:46
Добре що загін воєнізований й зможе дати відсіч "Черкаським мавпам", бо ті тільки щоб гранатою обзавестись, не кажучи вже про банани, на все підуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 адекватний 30.06.2015 22:58
ну ось тепер заживемо по новому . Азот замість наповнювати бюджет грошима буде наповнювати його бананами :lol: ось і дожились до евроопи розархунки будемо проводити бананами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100