Органи прокуратури Черкаської області з’ясували, що ще в 2008 та 2009 роках двоє неповнолітніх, позбавлених батьківського піклування, які перебували на первинному обліку служб у справах дітей Черкаської та Житомирської областей, після смерті рідних успадкували грошові вклади на загальну суму понад 14 тис. грн.

Проте про існування спадщини дітей не повідомляли, у зв’язку з чим право власності на грошові кошти своєчасно оформлено не було.

Враховуючи, що оформлення права власності на спадкове майно не потребувало судового врегулювання, прокуратура області організувала роботу місцевих органів опіки та піклування, які зобов’язані сприяти в реалізації спадкових прав дітей вказаної категорій.

Так, наразі одним з неповнолітніх вже одержано зазначений грошовий вклад, а щодо іншого зібрано всі необхідні документи для оформлення спадщини, інформують у прес-службі прокуратури Черкаської області.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Черкаси 03.07.2015 11:47
Петро Порошенко підписав закон №1447 про дозвіл релігійним організаціям відкривати навчальні заклади.Як вже повідомлялось, цей закон прямо суперечить Конституції України, а точніше ч.3 ст.35, в якій закріплено, що церква відокремлена від держави, а школа – від церкви.Крім того, активісти студентської профспілки «Пряма дія» стверджують, що закон суперечить статті 53 Конституції, де вказано, що «Держава забезпечує доступність і безоплатність дошкільної, повної загальної середньої, професійно-технічної, вищої освіти в державних і комунальних навчальних закладах; розвиток дошкільної, повної загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної, вищої і післядипломної освіти, різних форм навчання; надання державних стипендій та пільг учням і студентам».НІ ЗОМБУВАННЮ УКРАЇНСЬКИХ ДІТЕЙ КЛІРІКАМИ РУСЬКОГО МИРУ!ЦЕРКВУ ВІДОКРЕМИТИ ВІД ДЕРЖАВИ.НІ ЦЕРКВІ ОКУПАНТУ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100