реклама

реклама

Учора із полону звільнено останнього на сьогоднішній день полоненого черкащанина – «кіборга» з 95-ї бригади Вадима Вікторовича Бабенка.

Як повідомив «Прочерку» громадський активіст із групи «Патріот» і волонтер Станіслав Лукирич, Вадима Вікторовича було поранено, і він перебував у полоні більше 5 місяців.


«У перемовинах та звільненні брали участь СБУ, Міністерство оборони України та наша група «Патріот», керівником якої є Олег Котенко, – пише пан Лукирич на своїй сторінці у «Фейсбуці». – Дякую за допомогу Олегу Котенко, Миколі Мирзі, Руслану Лолі, «Штабу допомоги пораненим» Тетяні Петрівні та іншим волонтерам, які працюють у цьому штабі. Гарний подарунок на день народження дружині Вадима Бабенка, Вікторії, у якої він був учора, 2 липня. Разом із нею ми їздили зустрічати Вадима, якого зараз поклали у лікарню міста Дніпропетровська. Приїхали додому о 6-й ранку. Особлива «подяка» «Укравтодору» за наші розбиті дороги: поки їхали відірвали на машині бампер та побили колеса. Але це дрібниці, порівнюючи з тим, що ми разом зробили. Висловлюю щиру вдячність всім, хто брав участь у звільненні з полону Вадима Бабенка. Миру – всім!»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100