Представники ІТ-компаній Черкас 2 серпня візьмуть участь у благодійному соціальному проекті, спрямованому на розвиток міста, «CherITy».

Міське свято спорту, сучасних технологій та благочинності планується на дитячій галявині черкаського парку «Ювілейний».

Головна ідея заходу, за словами організаторів, полягає в започаткуванні нової, корисної суспільству традиції ІТ-спільноти. У форматі регулярних (щорічних) свят та фестивалів ІТішники хочуть виявляти активну громадянську позицію, пропагувати здоровий спосіб життя та розвінчати стереотип про те, що програмісти – це замкнуті та нецікаві зануди. А також – популяризувати Черкаси серед ІТ-ком’юніті інших регіонів, як привабливе місце для роботи.

Так, 2 серпня майстер-класами, квестами, змаганнями та концертом ІТішники збиратимуть кошти на реконструкцію літнього кінотеатру в парку.

Організатори вирішили скерувати вилучені кошти на реалізацію ідей самих черкащан. А саме – на проект «Forest space» групи «Промолодь». Проект відновлення літнього кінотеатру уже підтримав і міський голова Сергій Одарич. Був виділений грант у 10 тис. грн від міського голови на реконструкцію літнього театру.

Організатори «CherITy» сподіваються, що це надихне черкасів на активні дії. У програмі – багато цікавинок не лише для тих, хто пов’язаний з ІТ-сферою, а також для тих, хто цього дня має намір відвідати парк «Ювілейний» і з користю для здоров’я провести свій час.

Нагадаємо, що кошти на відновлення кінотеатру в парку «Ювілейний» збирали також представники громадської організації «Промолодь» 4 липня.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Черкащанин, не черкасець 14.07.2015 09:45
Кажете, квест проведете 2 серпня - для збору коштів на відбудову літнього кінотеатру?!
Я так розумію, цього літа кінотеатр там так і не працюватиме...
Що я скажу - так це те, що Микола Бондаренко як "директор парків" - просто ніякий! Радуцький так само ніякий на посаді секретаря міськради, але був хорошим "директором парків".
Звідси висновок - "мер" в Черкасах теж ніякий, бо зробив головного парковика головним політиканом міста, а замість нього посадив учителя, який все що зміг - це відкрити на два дні взимку каток і поторгувати біля нього паскудної якості "глінтвейном".
Одарич, і ти ще хочеш на ...надцятий термін міським головою?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100