реклама

реклама

Дорогу на вулиці Сурікова в Черкасах відремонтують вже восени. Про це учора на прес-конференції заявив директор департаменту житлово-комунального комплексу міської ради Андрій Наумчук.


– Протягом наступного тижня буде подана заявка на проведення тендеру. Кошторисна вартість першої черги реконструкції складає 10 млн грн. У кінці серпня – на початку вересня буде укладена угода з реконструкції найбільш проблемної ділянки вулиці, – зазначив Андрій Павлович.

Крім того, зазначив директор департаменту ЖКК, вже почався капітальний ремонт Свято-Троїцької вулиці.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #5 Степаныч 17.07.2015 21:43
А тянут, бо у нас вся чиновничья движуха построена на оттягивании чего-либо. По-другому они просто не умеют. Десятилетиями так привыкли работать!
К тому же они еще и т..пые. Сколько раз умные люди им говорили "отремонтируйте качественно ул.Оборонную! это важный кровеносный сосуд в транспортных артериях города!". А они и не чешутся, видите ли, "общественный транспорт там не ходит" (я так понимаю, пан Кузляев озвучил мнение пана Одарыча). Ну что тут сказать? Залетные люди у власти!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Семен 17.07.2015 12:28
Так чего ж тянуть до восены? Чтобы в лужи ложить асфальт. Больные люди эти чинуши. Дома так бы делали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Zzzzzz 17.07.2015 10:28
На вулицю Сурікова, яка у чорта на рогах, гроші на реконструкцію є, а на вулицю Героїв Дніпра, яка практично в центрі міста і значно більше занедбана, знову немає :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 ЗУБ 17.07.2015 10:25
На фотографії не Сурікова, а якийсь автобан ))). На Сурікова біля переїзду пора вже реверсивний світлофор ставити, бо там машили в обидва боки їздять тільки по одній колії...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1   17.07.2015 09:09
- А я реконструюю вулицю Сурікова в Черкасах за 20 млн грн!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100