реклама

реклама

Витяг із кримінального провадження, розпочатого слідчим Соснівського РВ УМВС України в Черкаській області Андрієм Снісаренком за фактом порушення законодавства міським головою Черкас Сергієм Одаричем, надав «Прочерку» секретар Черкаської міськради Олександр Радуцький.


Як випливає із документа, кримінальне провадження було занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 3 липня.

Провадження розпочато у зв’язку з тим, що «міський голова м. Черкаси Одарич С.О., ігноруючи вимоги чинного законодавства України, яке не надає йому права надавати переваги одним суб’єктам господарювання перед іншими, направивши підписаний ним як посадовою особою місцевого самоврядування лист від 13.11.2014 №2774-01-20 до Управління державної казначейської служби України в м. Черкаси Черкаської області про погодження із ним чи заступником міського голови Беззубенком В.А. щоденних видатків, своїми діями надав переваги одним суб’єктам господарювання перед іншими, чим скоїв зловживання своїм службовим становищем».

Кримінальне провадження зареєстровано 13 липня.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #5 Воїн АТО 20.07.2015 00:04
Будь яке впровадження порушується за будь будь-чиєю заявою. Ця норма діє уе років чотири.. Я можу написати, що Радуцький ..... і порушать справу....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4   19.07.2015 21:38
Його фабула виявилась до смішного мілкою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
 
 
+2 #2 незнайка 19.07.2015 14:26
МИСКАНТУСНИК он и есть мискантусник
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 ***** 19.07.2015 14:14
ну це смішно! При всіх недоліках Одарича ці обвинувачення виглядають притягнутими за вуха й виглядають як замовлення. І можливо пояснять знаючі люди - а витяги з кримінальних проваджень у нас всім охочим можна отримати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100