реклама

реклама

Спортивно-вишкільний табір «Гайдамацьке Коло – 2011» провів із 20 до 26 липня Черкаський обласний осередок  Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Сокіл» на Христинівщині. Відбувся захід за підтримки обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Як повідомляє прес-служба «Свободи», у таборі взяло участь близько півсотні молодих націоналістів з місцевих осередків «Соколу» на Черкащині, а також з Миколаївщини, Кіровоградщини та Тернополя.

 Учасники прослухали лекції з топографії, ідеології українського соціал-націоналізму, історії національно-визвольних рухів на Черкащині, яку проводив політв’язень та історик Богдан Чорномаз. А також попрактикувалися в рукопашних боях, стрільбі, провели змагання з міні-футболу, волейболу.  тощо.

socil

Під час табору було проведено різноманітні спортивні змагання та командні ігри, а також історична вікторина. Призом та відзнакою, окрім історичних книг, дисків із музикою став також, вже традиційно, солодкий приз – таборовий згущик.

реклама

Коментарі  

 
+8 #4 WhitePride 31.07.2011 13:20
забивають дітям мозок своїми повчаннями)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #3 ЯR 29.07.2011 15:14
Цитую Друг Пересвета:
Новый гитлер-югенд готовят?

Не "гітлер-югенд", а "сталін-нафінг"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 Нетолерантний 29.07.2011 12:44
А що, вже страшно? ;-) Насправді просто роблять те, що у національній державі робитиме держава - правильне дозвілля дітей та молоді.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Друг Пересвета 28.07.2011 19:22
Новый гитлер-югенд готовят?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100