реклама

реклама

Своє занепокоєння політикою Черкаського міськвиконкому громадськість Черкас на чолі з заступником міського голови, депутатом обласної ради Любовю Майбородою та депутатом обласної ради Юрієм Громовським озвучила на круглому столі «20 років незалежності: здобутки та перспективи», що відбувся 28 липня.

Прихильники демократії втілили своє занепокоєння у форму відкритого листа до міського голови. У зверненні зазначено, що «рішення у Черкаському міськвиконкомі приймаються без врахування позиції частини депутатського корпусу», а «за вказівкою обкому Партії регіонів», історичні назви черкаським вулицям повертають частково, «лише один відсоток питань, які розглядала міська рада, стосувалися гуманітарних проблем».

Ініціатор претензій до мера Черкас напередодні Дня незалежності - поки що заступник міського голови Любов Майборода

Ініціатор претензій до мера Черкас напередодні Дня незалежності - поки що заступник міського голови Любов Майборода

Учасники круглого столу вимагають від мера винести на найближчу сесію міськради пинання перейменування відповідно до рішення Топонімічної комісії вул. Леніна на вул. Свято-Макаріївську, вул. Кірова на вул. Свято-Троїцьку, вул. Енгельса на вул. В. Чорновола та вул. Р.Люксембург на вул. Гуржіївську.

«Якщо Вам значно ближче лише комерційний зиск і догоджання вузько клановим інтересам чинної влади, а не інтереси мешканців нашого міста, то не варто позиціонувати себе як європейськи мислячого політика, все одно виборці у це вже не повірять», - йдеться у листі до мера Черкас Сергія Одарича.

реклама

Коментарі  

 
+1 #14 Дарина 31.07.2011 12:18
Одарич дамав, что за зарплату заступника мера Любов Володимирівна перетвориться на ручну болонку. Помилився.. Не все в цьому світі продається і купується..Любов Володимирівна, ми вас поважаємо :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #13 Семен Семенович 31.07.2011 12:12
Критик-а! Я с вами согласен - сколько можна эту Майбороду терпеть? 15 лет ее выбирают депутатом, потому что люди не знают ПРАВДЫ!! Готов с вами обьединиться и на следующих выборах поддержать вашу кандидатуру. Как с вами связаться? Дайте координаты и не только мне.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #12 Критик-а 29.07.2011 22:00
ПИАР ЛИШНИМ НЕ БЫВАЕТ! ТАК ГНАТЬ НА ГОРСОВЕТА НЕЛЬЗА В ТО ВРЕМЯ КОГДА И САМА ДЕРЕБАНИЛА ВЗЯТКИ И ВСЕ ПРОЧЕЕ! ИЛИ КОГДА ВСЕ ДЕРЕБАНИЛИ, ТО ТЫ, ЛЮБА, ГОВОРИЛА :" МЕНІ НЕ ТРЕБА! Я НЕ БЕРУ" ЧТО ПОЛГОДА ТЫ ДЕЛАЛА ВМЕСТЕ С ЭТОЙ КАДЕНЦИЕЙ ДПУТАТОВ? ЗАЧЕМ ШЛА ОТ КОМАНДЫ ОДАРЫЧА, КОТОРОГО ТАК СЕЙЧАС "ЛЮБИШЬ"? РАЗНЮХИВАЛА СИТУАИЮ?? ПОЗОР ВОТ И ВСЕ! ВСЕ В ЭТОМ ГОРОДЕ ЛЮДИ, КОТОРЫЕ ИНТЕРЕСЮЮТЬСЯ ПОЛИТИКОЙ ЗНАЮТ КТО ТЫ И ЧТО! НЕ ПЕРЕГИБАЙ ПАЛКУ. ТЫ И РЯДОМ СИДЯЩИЙ ГРОМОВСКИЙ ЕЩЕ НЕ "ГРОМАДСКІСТЬ"! _ ЗАПОМНИ ЭТО 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #11 Изя 29.07.2011 14:14
Как бы ей ещё пропиариться?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #10 Fifty 29.07.2011 13:21
Смешались в кучу кони,люди....коммерция, названия улиц...горлопанство уже достало!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #9 Герман 29.07.2011 13:01
Молодці, підтримую, давно треба було так.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #8 Фелікс 29.07.2011 12:51
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ З ДЕПУТАТСЬКОЮ БІЛЬШІСТЮ ПЕРЕТВОРИЛАСЬ В ОРГАНІЗОВАНУ ЗЛОЧИННУ ГРУПУ НА ЧОЛІ З МІСЬКИМ ГОЛОВОЮ ПО РОЗКРАДАННІ МАЙНА ЧЕРКАЩАН ТА БЮДЖЕТІВ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 МізХоЯр 29.07.2011 12:06
все правильно. тільки навіщо повторювати ті слова які ви озвучили на цьому столі - ви також прикриваєтеся Незалежністю України (20 років), щоб сказати меру своє фе!
хоча це потрібно говорити, і не лише меру((але ж навіщо прикриватися НЕЗАЛЕЖНІСТЮ?????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
 
 
0 #5 Скептик 29.07.2011 09:37
И еще, меня всегда умиляли выражения типа "Громадськість сказала...." Что или кто имеется ввиду под этим словом? Три человека что на фото? Это вся "громадськість"?
Кто дал им право выступать например от моего имени? Или я, житель этого города не являюсь " громадськістю" ? Бред, просто людям удобно прикрываться этими словами для повышения собственной значимости и не более того!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100