реклама

реклама

У зв’язку з тим, що місцева Черкаська футбольна команда підвищилась у класі, а місто Черкаси є базовим для молодіжної збірної України, черкаський стадіон планують удосконалити, збудувавши покриття над трибунами.

Про це, відповідаючи на вчорашній прес-конференції на запитання журналіста, повідомив голова черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко.

«У нас було звернення до міської ради, так як це комунальне майно міської ради, щоб провести проектні роботи. Є пропозиція від пана Лашкула (ген. директор ФК «Черкаський Дніпро») за основу взяти проект такого ж невеличкого стадіону в Чехії. Є інвестор, який готовий профінансувати ці проектні роботи. А далі цей проект дозволяє нам звернутися до УЕФА з проханням виділити кошти. Але спочатку треба зробити проект, бо без документа нема про що говорити. Тому сподіваємось, що перший крок зробить міська рада, а далі залучимо інвестора», - сказав Юрій Олегович.

реклама

Коментарі  

 
0 #6 Борисич 02.08.2015 22:03
Будку для "еліти" можна залишити, але скоротити у плані,залишивши перекриття. Вітмітка низу її стелі вище рівня верніх 1-2 рядів на 3м - комфортних для пербування людини. Решта -суцільні трибуни Під накриттям від 7годо22го секторів,- на решту все одно люди ходять -сонце в очі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Регіональна Тальнівщина 01.08.2015 20:38
потрібно побудувати окрему трибуну для шоковати, щоб вони добре бачили, як їх вітає улюблений смотрящій
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #4 Миша 01.08.2015 15:52
Лучше бы новый построили знаете поговорку из г..на конфетку не слелаешь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 вболівальник 01.08.2015 13:33
Спочатку потрібно зробити звичайні трибуни замість будинку по центру поля та тулубівського відстійника з закусочною для місцевої псевдоеліти. Футбольні трибуни демократичні в Європі, Америці та ін. І не накритими трибунами це вимірюється, Камп Ноу в Барселоні без накриття. Всі диктатори відгороджували себе спецтрибунами, це ознака неєвропейськост і, недемократичнос ті, дурного смаку, жлобства та совка. Черкаський стадіон зразок того як не потрібно бути і накриття тут ні до чого, зробіть нормальні трибуни для глядачів, а не для членів політбюро.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2   01.08.2015 13:06
Тонкі плани на майбутнє. Адже в місті не існує такого покриття, яке б не потребувало вічного ямкового ремонту з відповідним фінансуванням.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 roll 01.08.2015 12:15
Хоч щось))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100