реклама
Sucurity Police

реклама

У суботу в Черкасах на пляжі «Живчик» пройшов традиційний шостий турнір з регбі. Участь у змаганнях взяли 5 колективів з різних міст України – дві команди зі Сміли, по одній команді з Кременчука та Києва, і господарі турніру – команда регбійного клубу «Граніт».

Однак, за словами Романа, одного з організаторів турніру, очікували зустріти більше колективів. Складності із квитками у зв’язку із сезоном відпусток, а також нестабільна ситуація в країні не дозволили приїхати до Черкас всім бажаючим.

Попри те, що черкаській команді не повністю вдалось виправдати свої очікування на майданчику, Роман, який за сумісництвом є її капітаном, залишився цілком задоволений турніром.

«Організація турніру вдалась не дивлячись ні на які труднощі. Загальним зусиллями ми змогли провести змагання. Були, навіть, запрошені дівчата із танцювальної студії в якості групи підтримки. Займались організацією федерація регбі в Черкаській області та РК «Граніт», - сказав Роман, зазначивши, що зараз черкаський клуб проводить набір гравців, а тому кожен бажаючий може спробувати свої сили в команді.


Президент Федерації регбі України, 8-разовий чемпіон України, чемпіон Європи з регбі Олексій Цибко так оцінив проведений турнір: «Наші очікування повністю виправдались. Цей турнір міг уже в цьому році стати міжнародним, чому завадила лише війна, котра увірвалась в Україну. Я упевнений, що Черкаси з тими умовами, створеними ентузіастами, незабаром стануть регбійною столицею України».


Серед учасників змагань – високих та статурних хлопців, непомітною не залишилась єдина дівчина, яка на рівні з чоловіками билась за перемогу своєї команди.


Ірина родом із Кременчука, однак на турнірі виступала за Київську команду. Говорить, що це дебютний її виступ на чоловічих змаганнях, хоча доволі часто доводилось тренуватись із чоловіками. Незвичною для дівчини став і формат гри, адже змагання проходили на пляжному стадіоні. За таку нестримну любов до гри Ірина під час нагородження отримала кубок найкращого гравця турніру.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 А-320 03.08.2015 13:50
Что то до ужаса знакомо!Вспомни л!Нью-Васюки! :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2   03.08.2015 10:57
В обкомі партії, мабуть всі аж поприсідали, взнавши про таке пророцтво.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 ЛВВ 03.08.2015 10:32
Черкаси вже були баскетбольною столицею.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100