реклама

реклама

Відомий хореограф, майстер спорту міжнародного класу, багаторазовий чемпіон України та міжнародних змагань із сучасних танців, учасник проекту «Танцюють всі», «Україна має талант» Максим Оробець у п’ятницю, 31 липня, на Європейській площі Черкас (біля Будинку торгівлі) провів майстер-клас.


Близько двохсот поціновувачів танцю утворили щільне кільце, спостерігаючи за дійством, яке тривало на танцполі, зазначають у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради.


За словами Максима Оробця, це були танці без правил, а тому змішались різні стилі. Кожен мав змогу виразити себе в таких стилях, як хіп-хоп, брейк-данс, фрістайл.


До участі в майстер-класі долучились як дорослі, так і діти різного віку.

На перший майстер-клас від Максима Оробця завітали депутат обласної ради Світалана Трофімова та заступник начальника управління-начальник відділу фізкультури і спорту департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради Олександр Гаврилов. Вони привітали поціновувачів сучасного танцю та вручили найактивнішим учасникам та глядачам грамоти та символічні призи.


Нагадуємо, майстер-класи від Максима Оробця проходитимуть на Європейській площі  щоп’ятниці з 18.30 до 20.00 до вересня 2015 року.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 TrueSpeaker 04.08.2015 10:11
Цей хлопчик робить більше, ніж половина депутатів, і без депутатського коритця. Успіхів Максиму та його вихованцям!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 UA 03.08.2015 16:42
Мамуся та Света просувають хлопчика до депутатьського коритьця. Красиво
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100