реклама

реклама

Учора в Умані під час заходів з нагоди відзначення Дня високомобільних десантних військ України відкрили меморіальну дошку десантнику Другої світової війни, Почесному громадянину Умані Олександру Мітряєву.


Спочатку всі учасники заходу зібралися біля будівлі відділу житлово-комунального господарста на відкриття меморіальної дошки на честь Олександра Мітряєва – почесного громадянина міста Умані, фронтовика, учасника боїв на Ленінградському та Сталінградському фронтах Другої світової війни, командира десантної роти, учасника параду Перемоги в складі окремого батальйону повітряно-десантних військ, члена міської Ради ветеранів, ветерана праці, який в мирний час присвятив себе розбудові Умані на різних посадах житлово-комунального господарства та виконував величезну громадську роботу з патріотичного виховання молоді.


Меморіальну дошку відкрив виконуючий обов'язки міського голови, секретар міської ради Олександр Цебрій та онук ветерана війни і праці Мітряєва Олександра Івановича – Максим Мітряєв, повідомляють на сторінці виконкому Уманської міськради в соціальній мережі «Фейсбук».

Далі святкові заходи продовжилися біля пам’ятного знака уманчанам, загиблим в Афганістані, в сквері «Молодіжний».


Там відбувся мітинг з нагоди Дня високомобільних десантних військ України та концерт за участі учнів загальноосвітньої школи №11 та групи «Ташакор» (м. Біла Церква).

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100