реклама
Sucurity Police

реклама

Літо, джаз, Черкаси, сквер біля ОДА – ідеальний логічний ряд для того, щоб зупинити плин часу і насолодитись живою музикою.

 Після метушні міста – потонути в музичних колажах і ритмічних малюнках джазу… Черкасці цими вихідними мали змогу відпочити на десятому щорічному відкритому джазовому фестивалі «Jazz-Dіліжанс».

IMG_4827

У програмі заходу виступали гурти Corazonе de Cuba, Cherkasy Jazz Quintet Сергія Крашеніннікова, Квінтет Усейна Бекірова, Ніна Козачук та гурт «Чумацький шлях». Завітали на фестиваль і спеціальні гості: Рустем Барі (Сімферополь), Арк Овруцкі (Київ – Нью-Йорк), Володимир Соляник (Київ).

IMG_4788

Джаз не залишив байдужим жодного слухача. Емоції, що панували у сквері, можна порівняти з кардіограмою бігуна: на обличчях слухачів спочатку відбивається м’яка і тепла партія клавішних... наступна мить – і з’являються гострі, пронизливі «злети і падіння» труби. Барабани, гітара – нарешті перевели дихання, а тоді нова музична композиція знову підносить на пік вражень. Кожен присутній відбивав ногами неповторну музичну мелодію. Людей не зміг розігнати навіть дощ.

IMG_4792 

IMG_4804 

IMG_4810 

IMG_4838 

IMG_4821 

IMG_4841 

IMG_4850

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100