реклама

реклама

Батько, бавлячись зі своєю донькою, наслідує поведінку звірів. Проте дівча не цінить його старання, обираючи справжні емоції і справжніх тварин. Отож герої ідуть у зоопарк – саме таку історію пропонує глядачам творче об’єднання «DenJozavr production».

 – Ідея створення не можна сказати, що виникла спонтанно. У пошуках чергового способу  витратити свій творчий час і свою творчу енергію ми дійшли висновку, що треба підтримати щось, що є у Черкасах, підтримати щось хороше, до чого можна було б привернути увагу людей. Дізналися, що у черкаського зоопарку немає реклами, от і вирішили на добровільних засадах виправити ситуацію. Пішли і створили, – розповідає учасник «DenJozavr», радіо- та телеведучий Євген Артеменко.

Працювали над рекламою від моменту появи ідеї до заключного монтажу близько місяця.

– Ідея з’явилася дуже швидко. Подзвонила Юля (Юля Порпленко, продюсер DenJozavr production – авт.), а я Інні (сценаристу – авт.). Через кілька хвилин Інна написала кілька думок. Ми переповіли їх одне одному, потім Євген переробив сценарій так, щоб він була максимально експресивним, – говорить учасник творчого об’єднання Костя Капітоненко.

– У кожному сценарію треба притримуватися певних правил. Прописується певна структура, характер аби загальна картинка була класною, – доповнює ще одна учасниця «DenJozavr» Інна Капітоненко.

Далі 3 дні зйомок. Найважче під час роботи, за словами учасників об’єднання, -  відсутність бази професійних акторів. Оскільки шукати на головні ролі потрібно людей, які готові попрацювати лише за ідею.

– На підбір акторів пішов час. Цим процесом займалася наш продюсер Юля. Герой батько – Ігор Данілік, лікар-терапевт Першої міської лікарні. Дівчинка – Софійка. Дівчинці було складно. Нам треба була від неї  певна інтонація, градус ока, посмішки. У другий день вона відмовилася навідріз зніматися. Але потім її налаштували батьки і вона дала нам те, що треба. Наприкінці роботи ми її винагородили набором пластикового посуду, – розповідає Євген. – Крім того, нам заважали маленькі люди, років по 6-7. А ще ми думали, що використовуємо міське майно, а з’ясувалося, що мешканці за свої кошти робити ці пісочниці, гойдалки. Трохи підняли шуму. Але ми попросили батьків і відзняли. Також дощ заважав. Він короткочасний був, тому ми не могли зловити гарну погоду, – додає він.

Креативна команда DENJOZAVR безкоштовно зробила зоопарку яскравий ролик

Креативна команда DENJOZAVR безкоштовно зробила зоопарку яскравий ролик

Як зазначили молоді митці, вони створювали рекламу не для замовника. «Задачею створення ролика про зоопарк було створення його позитивного іміджу. Ми хотіли зробити так, щоб зоопарк з’явився на вустах у людей. Зробити сюжет, який би запам’ятовувався і передавався між людьми».

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 Ольга 03.08.2011 16:31
Яскраво і класно! :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Alex 02.08.2011 22:45
Позитивчик, спс
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 Kotovsky 02.08.2011 14:40
Приємно вражений! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #4 Простенько и вкусом 02.08.2011 13:57
Цитую ЯR:
Молодці! Просто і весело

Где просто, там ангелов до ста, а где усложняют там чертей созывают...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 ЯR 02.08.2011 09:54
Молодці! Просто і весело
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Юля 02.08.2011 09:44
Супер! молодці!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 hitzay 02.08.2011 09:22
Молодці!!!!!!!! !!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100