реклама

реклама

Для черкащан найбільший авторитет - засновник Соцпартії Олександр Мороз (фото - Коммерсант)

Для черкащан найбільший авторитет - засновник Соцпартії Олександр Мороз (фото - Коммерсант)

Черкаські соціалісти заявляють про свою опозиційність до влади. Вони переконані: влада не дбає про соціальний захист  людей.

 
Про це «Прочерку» розповідає перший секретар Черкаського обкому СПУ Олексій Малиновський. Він констатує: нині в партії розкол. Це засвідчив і XVII з’їзд СПУ, на якому мали обрати голову партії, однак потрібної кількості голосів не набрав жоден кандидат. За Олександра Мороза проголосували 166 осіб, а за його опонента Миколу Рудьковського – 162.

- Від Черкащини на з’їзді було 20 соціалістів, усі віддали свої голоси за Олександра Мороза, - розповідає Олексій Петрович. – На нашу думку єдиний варіант для партії – це його кандидатура. Однак є інша точка зору. Пан Рудьковський хоче зробити партію не ідеологічну, а бізнесову. І в парламент іти для того, щоб займатися бізнесом. Але ми соціалісти і маємо дбати не про бізнес, а про соціальний захист людей. І саме люди мають за нас голосувати, щоб ми потрапили в Парламент, а не вирішувати це шляхом домовленостей з владою. Ми не будемо домовлятися з владою, бо вона проти соціального захисту людей.

Наступний з’їзд партії запланований на 14 серпня. Олексій Малиновський переконаний, що на ньому мають-таки обрати голову.

- Це буде Мороз, - упевнений головний черкаський соціаліст.

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 Еля 02.08.2011 23:36
Не смешите народ этим вашим Радуцким, о чем же все свидетельствует Римейк? Мороза все уважают, да он тоже не подарок, но Радуцкий?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Фелікс 02.08.2011 19:50
СОЦІАЛІСТИ - ПЕРЕВКРТНІ І БРЕХУНИ!
ОСОБЛИВО ЧЕРКАСЬКІ: ЗАДОРОЖНЯ, РАДУЦЬКИЙ НА ЧОЛІ З МАЛИНОВСЬКИМ!
БО ОБІЦЯЮТЬ ОДНЕ, А РОБЛЯТЬ ЗОВСІМ ІНШЕ!
ПРИКЛАД - ЇХНЯ РОБОТА В МІСЬКІЙ РАДІ.
ПРОДАВАЛИ І ПРОДАЮТЬ БРОДСЬКОМУ Й ОДАРИЧУ ВСІХ І ВСЯ, ОПТОМ І ВРОЗДРІБ!
ПРАВИЛЬНО ОЦІНИВ ЇХНІ ДІЇ ЇХНІЙ ВЛАСНИК БРОДСЬКИЙ - УБЛЮДКИ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 виборець 02.08.2011 16:48
соціаліти з ідеологією "соціального захисту" уже настільки відстали від часу, що зараз і не знають як її здихатись і залишатись "...з людським обличчям"))тому й виникають живі, ринкові альтернативи в обличчі Рудьковського. Але це теж не вихід.
СПУ - приклад того, що партії уже віджили себе за ідеологічними ознаками. Залишились ознаки кланів, бізнес-інтересів, кумівство...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Римейк 02.08.2011 15:49
Вы надеетесь вернуться в парламент? Зря!!! Вы себя скомпрометирова ли продажностью лидеров. И врядли за вас кто-то будет голосовать в Черкассах, ведь лицо партии в городе есть Радуцкий. А это о многом свидетельствует .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Мамалига Володимир 02.08.2011 15:21
Тож Радуцький Олександр Романович відтепер у опозиції? Не бізнес, а соціальний захист? Ну-ну...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100