реклама

реклама

Учора в Черкасах демонтували самовільно встановлений кіоск, що біля Центру дитячої та юнацької творчості. Громадський порядок забезпечували активісти та «свободівці», щоб унеможливити силове протистояння, написав у «Фейсбуці» депутат Черкаської міськради Юрій Ботнар.

«Власником майна» представлявся депутат минулого скликання від Партії регіонів Борис Лєбєдцов, але навколишні люди подейкували, що зі встановленням незаконної споруди пов'язане прізвище відомої в Черкасах вірменської родини. Вважаю, що кожну незаконну споруду необхідно демонтувати, а матеріали (метал, склопластик, пластик, дерево тощо) реалізовувати для покриття витрат на демонтаж та відшкодування збитків міста, благоустрій якого порушено та у якості штрафу.

Разом із побратимом, депутатом міської ради від «Свободи» Андрієм Кучею звернулися до керівника управління інспектування Черкаської міськради Олександра Давиденка з вимогою подати до суду на ділків, що самозахопили черкаську землю, з метою відшкодування збитків за зруйнований газон. Адже «тимчасова споруда» мала залитий за ніч 40-сантиметровий бетоний фундамент. Наступного дня самостійно закрилась ще одна розташована тут же поруч незаконна споруда, де торгували шаурмою, тож початок вже непоганий», – зазначив Юрій Ботнар.


 


реклама

Коментарі  

 
+1 #9 козак мамай 27.08.2015 10:57
Вот нравится мне, как лакеи обнаглевших бандюков тут про законность трындят и крокодиловы слёзы льют. Значит, заплатить чиновникам взятку, чтоб глаза закрыли, ночью тайком незаконно залить фундамент и поставить без документов и разрешений ларёк - это хорошо и правильно? А при свете дня , в присутствии прессы и с санкции тех же чиновников незаконную халабуду снести - это по голубым понятием уже беспредел? Когда прошлая власть в Черкассах многодетную мать с детьми на улицу выбрасывала - бульбы в каком месте организма язык прятали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #8 бульба 27.08.2015 07:42
Барадак, анархія і царство волоцюг та туніядців.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #7 бульба 26.08.2015 22:04
Вам подобаїться що свора ледацюг і туніядців творять що їм заманеться? Звісно ларьки - марьки достали. АЛЕ за кого мають себе ці волоюги? ВОни виконавча служба? Вчора ви аплодували Лисачці за бардак в міськраді яка творила теж саме по захвату під марьки земель , тепер присідаєте під безпрєдел куч ботнарів??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 ЛВВ 26.08.2015 16:38
Не зупиняйтесь!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 стабилизец 26.08.2015 15:58
куча - брат дисканта, все смешалось в доме облонских, чтоб в любом случае не отлипнуть от корыта.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #4 Абрам 26.08.2015 15:29
Він має до Азову таке ж відношення, як Петренко. Петренко просто має камуфляжний костюм і цим радий
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Абраму 26.08.2015 15:19
Бородатый рядом с Петренко крутится, наверно к Азову какое-то отношение имеет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 незнайка 26.08.2015 15:15
самоуправство деляг давно опэдэвэшилось ДОСТАЛО ПРАВИЛЬНО
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Абрам 26.08.2015 15:15
той бородатий - то сповідник Білого Лотосу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100