Черкаська команда громадського руху «Чесно» представила лідерів-прогульників у Черкаській міськраді. Проект стартував 1 березня цього року. Активісти руху дослідили, як депутати відвідували комісії і сесії міськради за 9 місяців. Сьогодні підбили підсумки.

Найбільшим прогульником сесій міськради став очільник фракції «УДАР» Сергій Кудактін (41% пропущених сесій). На другому місці – Валентина Душок (38% пропусків, фракція «Рідне місто»), а на третьому Нарек Казарян (33% пропусків, фракція «УДАР»).


При цьому, озвучуючи інформацію, самі активісти руху «Чесно» плуталися в приналежності депутатів до фракцій, що видно з відео.


Щодо прогулів засідань комісій, то тут абсолютним лідером став радикал Сергій Тищенко, який не відвідав жодне засідання комісії (фракція Радикальної партії Олега Ляшка).

Активісти руху «Чесно» також взяли коментарі у депутатів, щоб з’ясувати, чому вони пропускають комісії і сесії.

Сергій Кудактін пояснив свої прогули тим, що він «в основному на роботі та у відрядженнях». Бо «насправді, ефективна робота депутата полягає не лише у відвідуванні сесій», тож інколи читає про новини з сесій у ЗМІ…

До Валентини Душок активісти додзвонитися так і не змогли. Зате додзвонилися до інших прогульників. Зокрема, додзвонилися до Миколи Булатецького (29% прогулів) та до Володимира Бурячинського (29%).

Булатецький пояснив свої прогули господарськими справами та конфліктами з депутатами. Взагалі, активісти руху «Чесно» саме Булатецькому приділили найбільше уваги, обговорюючи на прес-конференції його цитати та переказуючи, як вони з ним спілкувалися, що їх самих тішило.

Щодо Бурячинського, то він свої прогули пояснив так: «Командіровки були, лікарняні. Що краще, працювати на благо людей, дітей, які мене вибрали, чи ходити на сесії?...» (депутата цитувала активіст руху).

Активісти наголошують: за законодавством, депутат, що пропустив більше 50% сесій чи комісій може бути кандидатом на відкликання за поданням громадян.

– Обираючи депутата слід зважати на його ставлення до роботи та ділові якості. Якщо людина не вважає за потрібне ходити на сесії чи комісії, то це є показник, це ставлення до виборців. Також на результати цього моніторингу, крім виборців, мають звернути увагу і партії, які цих прогульників братимуть у свої списки, – зазначила активістка руху «Чесно» Вікторія Феофілова.


реклама

Коментарі  

 
+3 #6 бульба 03.09.2015 23:11
Трудоустойте активістів а ти вони з одурі незнають чим зайнятись
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Верник 03.09.2015 17:42
Цитую Семен:
Які запитання до ГОЛОВНОГО УДАРІВЦЯ СЕРГІЯ КУДАКТІНА? Разом з братом оголошені в розшук... Тут би кінці заховати, а ви зі своїми сесіями :D :lol:

ага, поэтому и на боксе с Кличком в первых рядах сидит...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Семен 03.09.2015 14:17
Які запитання до ГОЛОВНОГО УДАРІВЦЯ СЕРГІЯ КУДАКТІНА? Разом з братом оголошені в розшук... Тут би кінці заховати, а ви зі своїми сесіями :D :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 незнайка 03.09.2015 14:02
кароче-театр сгорел
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Ира 03.09.2015 13:48
Мне интересно эти самозванцы за что живут ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 UA 03.09.2015 13:28
На сайте ЧМВ Акопян — ,,вильный демократ,,. Уже ударовец? Когда перекрасили?
На заре Эпицентра был человек дела, ай-ай-ай, шо депутатство с людями делаеть...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100