реклама

реклама

Сесійна епопея у Канівській міській раді триває далі. Частина депутатів знову не з’явилася на заплановані 14 грудня засідання сесій. Натомість під будівлею міського будинку культури зібралися активні канівці, які вимагають розблокувати роботу міської ради та врешті спрямувати кошти на підтримку ЗСУ.

Honeyview_IMG_9996

Про це повідомляє Канівська міська рада.

Своєю чергою міський голова Ігор Ренькас поінформував присутніх у залі міського будинку культури, що жодна з постійних депутатських комісій, окрім земельної, не відбулася. Також він повідомив, що минулого тижня депутати мали зібратися задля налагодження діалогу.

– Минулої п’ятниці ми мали зібратися на зустріч, про яку попередньо всіх повідомили. Прибула частина голів фракцій, які традиційно відвідують сесію. Чому не з’явилися інші – мені не відомо, – сказав Ігор Ренькас.

Далі секретар міської ради Оксана П’яткова оголосила присутнім список відсутніх депутатів. За її словами, на сесію без поважних причин не з’явилися представники фракцій: «Слуга народу» (Анатолій Бортник), «За майбутнє» (Сергій Бакум), «Європейська солідарність» (Віктор Хоменко, Олена Радченко, Олена Воюцька, Єлизавета Капітан), «Батьківщина» (Сергій Ткаченко, Оксана Леонова, Сергій Водянов), «Опозиційна платформа – за життя» (Вадим Туливітер), «Партія зелених України» (Володимир Коржов, Олександр Коляда, Михайло Майстренко). Депутати  Іван Кононенко, Руслан Шишка та Василь Зубко попередньо поінформували секретаріат міськради про причини відсутності.

IMG_0008

Загалом не вирішеними лишаються понад 140 питань з порядку денного. Серед них найактуальніших нині – затвердження міської цільової Програми «Підтримки збройних сил України на 2024-2025 роки» та «Про бюджет Канівської міської територіальної громади на 2024 рік».

Додамо, за пропозицією секретаря міської ради Оксани  П’яткової перенесені сесійні засідання заплановано провести у вівторок, 19 грудня ц.р.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Буратіно 15.12.2023 10:14
Канівчани! Ви такі "беззубі"! На холєру ви вибираєте таких депутатів, які не ходять на сесії та бойкотують роботу....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100