реклама

реклама

У Кам’янці рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №9 організували та провели рейд територією промислового ринку з метою запобігання виникнення пожеж та правильним діям на випадок виявлення вибухонебезпечних предметів.


Під час рейду рятувальники поспілкувалися і з продавцями, і зі звичайними громадянами, які в цей час завітали до ринку.

– Небезпека виникнення надзвичайних ситуацій спонукає нас більш широко проводити освітньо-роз’яснювальну кампанію серед населення, – зазначив начальник Кам’янського районного сектору капітан служби цивільного захисту Сергій Щербак. – Саме тому наші співробітники постійно проводять профілактичні рейди, роз’яснюючи громадянам небезпеку спалювання сухої трави та стерні, а також дотримання інших правил пожежної безпеки.


Рятувальники також розповіли кам’янчанам про правила поведінки у випадку виявлення вибухонебезпечних або невідомих предметів, познайомили жителів міста із особливостями питань цивільного захисту та поінформували городян про основні причини виникнення пожеж та їхні наслідки.

По завершенні профілактичного рейду співробітники ДСНС звернулися до громадян із проханням дотримуватись правил пожежної безпеки, берегти себе, своїх дітей та оточуючих, зазначають у прес-службі ДСНС області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100