реклама

реклама

На Черкащині, а конкретніше в окрузі Сергія Рудика (включає місто Смілу, Смілянський, Кам’янський і частину Черкаського району ) цьогоріч в межах експерименту можуть побудувати 5 км якісної дороги.


Цю суму планують передбачити в держбюджеті. Про це у коментарі «Прочерку» повідомив сам нардеп Сергій Рудик, який був ініціатором виїзного засідання бюджетного комітету Верховної Ради, що відбулося сьогодні в Смілі.

– Моєю метою було привернення уваги до проблеми, адже на Черкащині – дуже погані дороги. Як відомо, 95 млн із бюджету було цьогоріч виділено на ямковий ремонт в області, однак гроші пішли в нікуди. Дороги треба ремонтувати якісно. За інформацією мого колеги-депутата Олександра Шевченка, за 300 гривень, які йдуть на 1 кв. м ямкового ремонту, можна зробити 6 см якісної нової дороги, – зазначив Рудик.

За його словами, Шевченко – фахівець у цій сфері, бо раніше займався будівництвом доріг у Буковелі. Нині ж він з нардепами із західного регіону пролобіював будівництво дороги Львів-Франківськ, яка, за відгуками, вважається досить якісною. Подібним чином з нардепами від Черкащини та за підтримки обласної влади Рудик хоче пролобіювати виділення коштів на будівництво доріг Черкащини.

Разом із Рудиком у Смілі на виїзному засіданні бюджетного комітету був і Олександр Шевченко з іншими нардепами. Сьогодні вони оглянули відрізки шляху в містах Корсунь, Городище, Сміла, Кам’янка тощо.

Детальніше про нараду у Смілі згодом на сайті...

реклама

Коментарі  

 
+9 #9 Василь 06.09.2015 20:23
Смешно и одновременно плакать хочется... Как они все оживляются перед выборами - показуха! Постели ты 5 км асфальта и не говори никому, чтобы никто и не знал. Дороги, как и все остальное, нужно регулярно ремонтировать и не делать из этого сенсацию.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #8 сергей 05.09.2015 13:25
Бред идеальная длрога много где есть например Янукович от Межирича через довжик до Канева сделага идельная дорога а также с довжика до конца области дои
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #7 бульба 05.09.2015 10:36
А обіцяли то оіцяли і безвізовий режим і европейське життя і відсутність корупції, а тут "може колись мабуть, якщо ніщо не помішає, якщо будуть кошти, якщо куля а лоб не обідеться якихось жалких 5 км дороги" І що з ними з 5 км робити???? Хіба що стрітрейсерам віддіта - якраз хоч одне питання вирішимо. БРЕХУНИ евроінтехратори , в ту дорогу вас би всіх закатать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #6 федор принципиальный 05.09.2015 08:19
в 2005 г. чер.....а с тка.....ко вместо того.ючтобы строить дороги по программе"Золотая подкова" загнали эти деньги на строительство .....................Водяныках,вот почему Кабмин и не выделяет на Черкащину средства на ремонт дорог-поблагодарите этих ............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #5 Реаліст Комаров 05.09.2015 07:16
будуть джипи, будуть гроші, будуть розмови але доріг, як в Європі ніколи не буде.....хіба що до маєтку якогось депутата чи чиновника.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #4 Oles 05.09.2015 06:37
Аж 5 км ? Шось велике в лісі здохло. Мабуть від хати нардепа до його офісу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #3 oleg 04.09.2015 23:07
дивлячись на яких машинах приїхали "лобісти" хорошої дороги починаєш сумніватися, що або дорога буде якісною або вони відмиють частину грошей
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 байкар 04.09.2015 22:19
Завелася в бюджеті копійка...будуть пилять!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Водій 04.09.2015 19:23
Поки що це чергова пустопорожня балаканина (м'ягко кажучи). Від цього обіцяльника люди наслухалися обіцянок під саму зав'язку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100