реклама

реклама

Голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко сьогодні побувала в обласній лікарні, де нині перебувають під опікою лікарів постраждалі під час подій під стінами Верховної Ради 31 серпня правоохоронці.

Валентина Коваленко разом із головним лікарем Олександром Дудником, його заступниками з хірургії – Володимиром Удуденком та з медсестринства – Ларисою Хрєновою завітали до медичних палат, де службовці проходять курс реабілітації після хірургічного втручання. До речі, декого під час відвідин оперували, решта – чекали своєї черги.

Голова обласної ради цікавилася самопочуттям хлопців, потребою з надання необхідної допомоги тощо.

Валентина Коваленко повідомила, що ухвалене рішення надати всім постраждалим матеріальну допомогу. Рішення про виділення коштів буде внесено на розгляд сесії обласної ради, яка відбудеться 17 вересня, зазначають у відділі інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації облради.

Варто зазначити, що морально-психологічний стан поранених – задовільний. Провідати їх мають змогу і рідні, і друзі. А це буде стимулювати до швидкого одужання. Вони сердечно дякували медперсоналу за кваліфіковану допомогу і навіть продемонстрували осколки, які лікарі витягли з їхнього тіла.

Як зауважив головний лікар Олександр Дудник, всі поранені оточені повною увагою медперсоналу, їм поліпшено харчування, вони забезпечені ліками і постійною турботою.


реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Підтвердження 05.09.2015 18:07
Дійсно були. Є фото в білиї штанях на бетеері.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 анонимус 05.09.2015 00:33
незнайка, расслабься, они уже были в АТО и статус у них есть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 журналіст 04.09.2015 19:18
На сесії питання про підтримку Президента не голосує, а перед камерами світиться... Багатолика ви наша..Після бою кулаками не машуть. У неї сором є?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 незнайка 04.09.2015 17:55
а надать статус цчас АТО
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100