реклама

реклама

Своєрідний звіт перед громадськістю про роботу, виконану в 2014-2015 роках, влаштував секретар Черкаської міськради Олександр Радуцький під час сьогоднішньої прес-конференції.

– Ця каденція була мала, але зроблено було багато, – наголосив Олександр Романович.

Секретар міськради навів декілька прикладів, серед яких: формування «унікального» міськвиконкому, в якому 9 із 15 місць посіли представники громадськості, запровадження взаєморозрахунків, які звільнили «Черкасиводоканал» від 47-мільйонного боргу, «витягнення з боргової ями» «Черкаситеплокомуненерго», збереження гарячого водопостачання в літній період (там, де не проводилися ремонтні роботи), проведення ремонтів у школах, садочках і закладах охорони здоров’я, активні заходи з ремонту зливової каналізації тощо.

Особливо Олександр Романович виділив порятунок площі біля «Літака» від постійного затоплення під час злив.

– На літаку озера не буде вже ніколи! – наголосив секретар міськради.

Він також зазначив, що ремонт зливової каналізації триває, і вже наступного року на місці сумнозвісного «озера Ріца» (ставу для збору стічних вод по Смілянській між вулицями Вернигори і Хоменка) буде сквер.

Розповів Олександр Романович і про деякі плани на найближче майбутнє. Так, планується все-таки завершити тендер задля придбання нових тролейбусів, виділити по провулку Боженка (біля Першої міської лікарні) 50 шестисоткових земельних ділянок для бійців АТО (всього потрібно близько 200 ділянок), а також відновити нормальну роботу асфальтобетонного заводу. Відповідно до запиту депутата Араіка Мкртчяна, має бути скликано наглядову раду ПАТ «Черкаський асфальтобетонний завод», у якому місто володіє 50% акцій: треба з’ясувати, чому завод не усуває недоробки після торішнього неякісного ремонту черкаських доріг.

реклама

Коментарі  

 
-1 #4 незнайка 08.09.2015 11:37
а вот тут бабка надвое сказала
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Лечащий врач 08.09.2015 10:34
Мером вам не быть!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Классика жанра 07.09.2015 19:08
https://www.youtube.com/watch?v=BiwWzh32rds
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Погляд на сцену 07.09.2015 15:25
П.Радуцькому: Я такая,блин,така я но мой поезд...тю-тю...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100