реклама

реклама

Міський голова Золотоноші Віталій Войцехівський повідомив, що вирішив балотуватися на новий термін. Про це Віталій Олександрович повідомив під час сьогоднішньої прес-конференції.

– Чесно кажучи, досі це питання для мене було десь на двадцять п’ятому місці: треба було перейматися будівництвом очисних споруд, реконструкцією центральної площі міста тощо, асфальтуванням і ямковим ремонтом доріг, підготовкою до свята першого дзвоника... – сказав міський голова. – Але люди задають питання, і я мушу відповісти. Так, дійсно, наша команда братиме участь у виборах.

Віталій Олександрович наголосив, що існують багаторічні плани (наприклад, повне завершення реконструкції очисних споруд або капітальний ремонт вулиці Горького), які необхідно завершити.

– Думаю, нам люди довіряють. Але навіть якщо з’являться більш достойні кандидати, і люди виберуть їх, ми з цього робити трагедію не будемо, – наголосив міський голова. – Дехто твердить, що «Золотоноші потрібна нова команда». От і перевіримо на цих виборах, чи потрібна.

Віталій Олександрович додав, що після минулих виборів зберігав добрі ділові стосунки зі своїми колишніми суперниками. На його переконання, виборча конкуренція корисна ще й тим, що в ході дискусії народжуються цікаві ідеї щодо подальшого розвитку міста, і переможець може ці ідеї використати.

Свої «сумніви» щодо того, чи брати участь у виборах, Віталій Войцехівський пояснює тим, що в нього були й інші пропозиції щодо працевлаштування.

– Коли я 5 років тому брав участь у виборах мера, я трошки по-іншому уявляв собі цю роботу. Іноді мене «добивав» бюрократизм, який заважає виконувати будь-яку роботу. Буває, здається, що її можна зробити за місяць, а доводиться робити рік, а то й два: оголошуються тендери, поки вони проводяться, ціни ростуть... Приклад – вулиці Грибоєдова, Шмідта. За проектом, коштів вистачало на ремонт доріг усього мікрорайону, а через бюрократизм зробили тільки частину, бо виросли ціни. Тож коли я 5 років тому йшов на вибори, мені думалося, що зможу зробити набагато більше і набагато швидше. А зараз бачу: наче і багато зроблено (в тому числі й за рахунок залучення позабюджетних коштів), але хотілося більше. Закуплено техніку, є досягнення про програмі «Освіта» на 2011-2015 роки. З іншого боку, мені здавалося, що можна було б набагато легше зробити спорткомплекс. Але якщо не планувати, то ніколи нічого не зробиш, – вважає пан Войцехівський.

Віталій Олександрович наголосив, що остаточне рішення про участь у виборах було не його особисте, а колегіальне – всіх членів його команди.

Чинний мер зауважив, що найкращою агітацією за нього буде робота в попередню каденцію. Тож розвішувати біл-борди зі своїми портретами, витрачати великі кошти на листівки, проводити затратні концерти міський голова не планує.

– Хіба що нагадаємо, що ми вже зробили і розповімо, що ще плануємо зробити, – додав Віталій Войцехівський.

Міський голова висловив переконання, що в найближчі роки в Золотоноші буде таки збудовано спорткомплекс, вулиця Шевченка стане справді європейською центральною вулицею. Буде побудовано стадіон за стандартами УЄФА. Завершиться реконструкція центральної площі Героїв Майдану, триватиме озеленення міста. Може, вдасться також замінити труби водогону під вулицею Шевченка на новіші.

– Золотоноша – місто перспективне! – переконаний Віталій Войцехівський. – Вже є не один випадок, коли жителі Черкас їдуть на роботу в Золотоношу. Я не здивуюся, якщо наше місто по престижності пережене Черкаси.

реклама

Коментарі  

 
-3 #5 Житель №3 09.09.2015 10:56
Цитую Житель.:
Та Войцехівський хай би і був він нормальна, толкова людина. але навіщо біля себе держати таких заступниць це вже питання. Хі ба він за 5 років не зрозумів що С. В. псує його репутацію та імідж.

І не тільки С. В.! Артем батькович з Зайцем теж дуже псують репутацію мера.
...... просижують свої місця. Звертаєшся до них, а у відпвідь "ага, ага, ага, ми подумаємо..." і заговорюють зуби, а на наступний день і не згадають. Понасаджували "по блату" на злачні місця 5 років тому на свою голову.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Ще один житель 09.09.2015 08:53
Все місто за мера, це однозначно!

Тільки будь ласка, приберіть від себе Світлану і Артема. У місті є безліч толкових людей, які спільно з вами піднімуть його на ще більші висоти!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Руслан 08.09.2015 14:23
Золотоноша уже виглядит лучше Черкасс. Видно что мер на своем месте а не тамада-сказочник.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Житель. 08.09.2015 10:50
Та Войцехівський хай би і був він нормальна, толкова людина. але навіщо біля себе держати таких заступниць це вже питання. Хі ба він за 5 років не зрозумів що С. В. псує його репутацію та імідж.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Валентина 08.09.2015 09:08
Хто б сумнівався
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100