реклама

реклама

afc У суботу черкаський клуб "Славутич" приймав у себе команду "Чономорець-2".

 Стартовий свисток арбітра став сигналом до штурму воріт гостей – черкащани понад усе прагнули забити швидкий гол, висвітлює перебіг матчу прес-служба футбольного клубу «Славутич».

Витримавши стартовий натиск, молодь одеського «Чорноморця» продемонструвала майстер-клас для досвідченого захисту «Славутича». Олег Білий закинув м’яча за спини черкащан, і Дмитро Сула перервав суху триматчеву серію воротаря «червоно-біло-синіх» Олексія Крупниченка.

І ось на 35-тій хвилині удача посміхнулася господарям. Ліберо Олександр Лобов вправно «запустив» Олексія Шуляка, який в протихід воротаря відправив шкіряну кулю за призначенням.

Після перерви активність господарів довго не приносила очікуваних  дивідендів. Катастрофічно не вистачало завершального удару.

chm І коли вже скептики почали похитувати головами, на 77-ій хвилині подачу Тарана з кутового замкнув Михайло Сергійчук – 2:1. Окрилені успіхом, черкащани втретє відзначилися у звітному матчі: Євген Гуд продавив захист одеситів, а, вийшовший на заміну, Дмитро Кобіков вкотре зірвав на ноги три тисячі вболівальників, які теплого літнього вечора відвідали Центральний стадіон нашого міста.

Принагідно відзначимо повернення Олега Тарасенка до рідних Черкас (до речі, його старший брат Євген наразі виступає за команду прем’єр-ліги одеський «Чорноморець»). Тарасенко-молодший три сезони виступав у дублі львівських «Карпат», був його капітаном та штатним пенальтистом.

Олександр Кирилюк, головний тренер ФК «Славутич»: Який би склад не вийшов на поле, а «Чорноморець» - бренд солідний. Радий, що перемогли. Ще дуже рано очікувати від нашої команди якісної гри: роботи непочатий край, команді від народження кілька місяців. Дуже добре, що набираємо турнірні очки, а гра, що задовольнить вишукані смаки вболівальників, прийде. Як кажуть: через терни до зірок.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100