реклама

реклама

Член команди Одарича звинувачує правоохоронців у погрозах

Член команди Одарича звинувачує правоохоронців у погрозах

Директор комунального підприємства «Дирекція парків», депутат міської ради Олександр Радуцький припускає, що з ним хочуть звести рахунки. На прес-конференції для журналістів він розповів, що працівники черкаського УБОЗу погрожують його заарештувати вже на цьому тижні. Такі погрози з’явилися у відповідь на відмову надати УБОЗу для перевірки документи комунального підприємства.

 - Вони мають право вимагати документи, якщо витримані 3 пункти: якщо  у журналі реєстрації заяв та повідомлень про злочин зареєстрована інформація про скоєний злочин, якщо проводяться оперативно-розшукові заходи по відкритій справі і якщо проводяться слідчі дії по відкриттю кримінальної справи. Таких підстав немає, - каже Олександр Радуцький.

На відмову «Дирекції парків» один з керівників УБОЗу телефонував Радуцькому з погрозами.

- З його слів я нібито послав УБОЗ на три веселі букви  і мене буде заарештовано, - розповідає депутат. – Пізніше почали доходити чутки через знайомих, мовляв, передайте Радуцькому, що я його посаджу.

Як уже розповідав «Прочерку» пан Олександр, проти нього поширюють чутки, нібито він отримував гроші з кожного обрізаного в центрі міста дерева.

- Я з повагою ставлюся до УБОЗу, бо вони виконують покладені на них Президентом обов’язки. Але прикриваючись цими справами, деякі перевертні в погонах хочуть звести рахунки, - каже Радуцький. – Я не хочу, щоб про мене серед моїх виборців поширювали такі чутки. Я заявляю, що не вживаю і не зберігаю наркотиків і не торгую зброєю. Бо не виключаю, що може бути щось підкинуто, аби відкрити кримінальну справу.

реклама

Коментарі  

 
+5 #4 правдоруб 09.08.2011 09:50
а акуру ему наверно преподнесли в подарок благодарные горожане. или в комунальных предприятиях нынче такие зарплаты?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Игорь Семенович 09.08.2011 08:13
Жулик Радуцкий! Мелкий ***деятель! Помню его в 90-е *** бегал за Гурой и Пискарем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Макс 08.08.2011 11:25
Давно пора!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Манечка 08.08.2011 11:13
Гори, кому ти потрібне
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100