реклама

реклама

Олексій Мартиненко - хлопець з Чигирина, який нині професійно займається танцями у Києві, - вибув з боротьби за звання найкращого на масштабному телешоу «Голос країни». На думку зіркового тренера Стаса П’єхи черкаський хлопець був найслабшим учасником його команди в ході прямого ефіру, який пройшов у неділю на каналі «1+1».

 В ході шоу Олексію Мартиненку не дозволили ані виконати композицію, яку він хотів, ані станцювати у своїй постановці.

omart1

"Пісня "Джулія" насправді мені не до душі. Я її люблю, проте в моїй голові вона відклалася з ярликом ресторанної музики, - зізнався вокаліст, якого цитує сайт проекту. - Крім того, ця композиція з тих небагатьох, що можна перерахувати на пальцях двох рук, слова якої я не можу запам'ятати. Дуже сумно усвідомлювати, що ти вчиш текст, а він під час виступу кудись зникає. Перші репетиції мене насправді дуже засмутили. Я не відчував цю пісню в емоційному плані, але сподіваюся, що на концерті мені це вдасться".

Жартома Олексій додає, що свій виступ присвятить Юлії Тимошенко, яку днями ув'язнили. І якщо заспівати на її честь хлопець зможе, то станцювати – ні. "В постановці номеру мені доводиться бути статичним, тому я намагатимусь "качатись", - продовжує Мартиненко. - Рухи проходять повз мене, і я, навіть, цьому радію, хоча тягне танцювати".

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100