реклама

реклама

Із червня цього року державне підприємство «Златодар» вийшло з процедури банкрутства й на сьогодні є економічно активним. Заборгованість з виплати заробітної плати на ньому зменшилась із майже 2 мільйонів гривень до 775 тисяч гривень. Про це зазначили під час чергового засідання тимчасової комісії обласної державної адміністрації з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

– Важливо, що економічний потенціал підприємства відновлюється та поступово вирішується питання з минулорічними боргами, – наголосив директор департаменту соціального захисту населення Руслан Чикало.

За його словами, вже кілька тижнів у Золотоноші діє спільний проект «Златодару» та міської ради, який передбачає забезпечення жителів міста соціальним хлібом.

Директор ДП «Златодар» Володимир Більницький розповів про перспективи відновлення економічної потужності – найближчим часом має запрацювати млин та комбікормовий завод. Плани на майбутнє у підприємства досить амбітні – до кінця року повністю розрахуватись із заборгованістю з виплати зарплатні.

Водночас у ході засідання заступник голови – керівник апарату ОДА Віталій Коваль наголосив, що в цілому заборгованість із заробітної плати в області становить наразі майже 29 мільйонів гривень.

– Половина загальної суми заборгованості припадає на підприємства, які збанкрутували, – зазначив заступник голови ОДА. – 49,5 відсотка – на підприємства-банкрути, стільки ж – на економічно активні.

Стосовно останніх, то складною залишається ситуація на ДП «Черкаський облавтодор» ВАТ «Автомобільні дороги України», КП «Черкаське експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів», ТОВ «Обслуговуюче підприємство «Митниця», ДП «Черкаський консервний комбінат». Тож обласна влада продовжуватиме шукати шляхи для стабілізації ситуації на них з метою ліквідації заборгованої зарплатні, інформують у прес-службі Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 1 06.10.2015 10:06
Цитую ОЙ ЙО ЙО:
А ЦЕНТРУКРГЕОЛОГИ Я большен 2 миллионов боргу, а Черкассыэлектро транс А Смелянский электромеханиче ский завоб больше миллиона борга и тп

а "ПОЛІГРЕЙН АГРО" ще 15 млн??!! :-* :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 ОЙ ЙО ЙО 15.09.2015 16:20
А ЦЕНТРУКРГЕОЛОГИ Я большен 2 миллионов боргу, а Черкассыэлектро транс А Смелянский электромеханиче ский завоб больше миллиона борга и тп
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Антон 15.09.2015 10:54
Вот почему слржная ситуацыя на консервном комбинате в черкасах. Отвеча. Потому что депудепутаты себе деньги гребут а предприятия стоит ничего не делает. Схема такая ДП консервыный само не хочет работать а сдает в аренду в 2014 это был верес стов им шевченка потом этот стов сделал себя толи банкротом толи просто закрылся переоформили докуметы и с этого года название тов пономар.НО ЛИЦА ВСЕ ТЕЖЕ ТЕЖЕ РАБОТНИКИ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 незнайка 15.09.2015 10:16
а КП ОБЛПАЛЫВО
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100