реклама

реклама

фото - УМНС в Черкаській області

фото - УМНС в Черкаській області

З Монастирищенського району на батьківщину в село Дзензелівка, що на Маньківщині, приїхали чоловік з дружиною. Чоловік був запеклим рибалкою, тож використовуючи вільну годину він багато часу приділяв відпочинку з вудкою.  Шостого серпня, близько чотирьох годин ранку, чоловік на човні виплив на середину місцевого ставку. В цей час йому стало зле і він впав у воду.
Як вдалося дізнатися, рибалки, які в цей час знаходилися на березі, почули гучний сплеск води, а потім крики на допомогу. Один з рибалок, не роздумуючи стрибнув у воду та поплив на порятунок. В темряві, пропливши метрів з п'ятдесят, чоловік ледь знайшов човен, проте чоловіка на поверхні води вже не було. Після неодноразових пірнань, на глибині двох метрів він знайшов потерпілого та підняв його на поверхню. З останніх сил разом з потопельником доплив до берега та негайно приступив до надання першої невідкладної допомоги.
Попри всі зусилля небайдужого рятувальника, життя рибалці таки не вдалося повернути, інформує прес-служба УМНС в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100