реклама

реклама

Станом на сьогодні в Черкаській області перебуває 13 тисяч 479 осіб переселенців. З них 2 тисячі 90 – діти. Про це повідомив перший заступник начальника управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Черкаській області Сергій Озеран.


За його інформацією, з початку анексії Криму та конфлікту на Сході за призначенням виплат до Пенсійного фонду звернулося 6 тисяч 148 осіб. До обласного центру зайнятості звернулося 2 тисячі 96 осіб. 534 особи було працевлаштовано. До обласного департаменту освіти і науки звернулося з проханням щодо навчання 2 тисячі 90 дітей, які зараз навчаються в різних навчальних закладах Черкащини. За наданням медичної допомоги звернулося 6 тисяч 528 переселенців.

– Станом на сьогодні Червоним хрестом надана допомога переселенцям у розмірі 611 тисяч 300 гривень. Органами виконавчої влади та з місцевих бюджетів виділено 252,5 тисячі гривень на матеріальну допомогу. Також працюють волонтерські організації і різні фонди. Так, у березні в Черкаську область з Данії надійшла допомога в розмірі 274 тисячі гривень, – розповів Сергій Озеран.

За його словами, на сьогодні всі переселенці в області забезпечені тимчасовим житлом. Нині відповідні структури перевіряють житло переселенців на придатність до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Заступник голови Черкаської ОДА-керівник апарату Віталій Коваль додав, що протягом останніх місяців в області було вже три місії ОБСЄ, які перевіряли стан проживання внутрішньо-переміщених осіб.

– Нині переселенці спілкуються між собою, передають інформацію про ті умови, в яких вони перебувають в Черкаській області і ми маємо не один десяток фактів, коли з інших областей переселенці переїжджають в Черкаську область, – сказав Віталій Коваль.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #1 007 22.09.2015 13:54
СКОЛЬКИМ ПОВЕСТКУ ПО МОБИЛИЗАЦИИ ДАЛИ? ОНИ ГРАЖДАНЕ? У НИХ ЕСТЬ КОНСТИТУЦИОННЫЕ ОБЯЗАННОСТИ ИЛИ ТОЛЬКО ПРАВА?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100