Українське місто Умань, що в Черкаській області, став справжньою меккою секс-туризму для ізраїльських хасидів.

Експлуатація жриць кохання йде мало не в промислових масштабах. Оборот секс-індустрії становить сотні мільйонів шекелів на рік, передає ІНФОРМАТОР із посиланням на ізраїльське видання «The marker».

За даними видання, в єврейський новий рік Рош ха-Шана і на свято Суккот сотні тисяч ізраїльських хасидів прагнуть потрапити в невелике українське містечко Умань – на могилу рабі Нахмана. Кожен хасид вважає своїм обов’язком хоч раз у житті побувати на місці священного поховання і відспівати молитву родоначальнику брацлавського хасидизму.

Паломники-хасиди прилітають в Умань, щоб відсвяткувати новий рік на могилі свого духовного наставника раббі Нахмана.

За останні 15 років Умань стала меккою для ультрарелігійних євреїв усього світу. Щорічно сюди прилітають близько чверті мільйона хасидів. Багато хто з них для того, щоб здійснити цю поїздку, беруть кредити в банках або займають гроші у друзів. Тиждень в Умані коштує в середньому близько 1700 доларів.

Але виявляється, в Умань спрямовуються не тільки хасиди, а й жриці кохання. Кажуть, що місцеві вже не справляються з потоком ізраїльських велелюбних чоловіків.

Один зі співрозмовників видання – 35-річний батько трьох дітей по імені Іцхак – розповів, що прилітає до Умані вже третій рік поспіль. Першим ділом він, зрозуміло, біжить на могилу рабі Нахмана, а після вечірньої молитви – на околицю міста до повій.

За його словами, спочатку до дівчат ходили лише кілька десятків прочан. Але з кожним роком кількість бажаючих поєднати приємне з корисним росло. І тепер, за словами хасида, вилилося в загальну тенденцію для всіх, хто відвідує місто. Економічна криза на Україні породила передбачуваний результат – експлуатацію жінок в промислових масштабах.

За розрахунками видання, оборот секс-індустрії в Умані становить сотні мільйонів шекелів на рік. Причому більша частина сутенерів є громадянами Ізраїлю, що учуяли в Україні золоту жилу і знашли спільну мову з місцевою злочинністю.

реклама

Коментарі  

 
+19 #5 Бульба 01.10.2015 17:23
Цитую Уманский Еврей:
Эх бульба, бульба. Позоришь имя Тараса Бульбы. Цадик Нахман был на Украинской земле ещё раньше чем твой род появился на этой земле. Я тебе ещё раз повторю, что по законом иудаизма запрещено перезахоронение умерших, а тем более таких религиозных святых каким является Раби Нахман. И последние, если бы не хасиды, то местным бюджет ещё беднее был бы и местные в этой части города уже лет 25 не получали бы отличные заработки. Три дня, три хасида в квартире и хозяева хаты получили $450 долларов. А теперь посчитай сколько это минимальных зарплат по Украинским стандартам. Где то хватает почти на год. А свой антисемитизм держи при себе, а то погоду портишь.


Як тільки євреям хтось робить зауваження, навіть цілком толерантне, вони починають як несамовиті верещати:"Антісімєтізм, антісєміти!....."
Так коли, коли з'явивсь на українській землі цадик Нахман, а , євреє, той що уманьський? Раніше за українців? :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #4 Бульба 27.09.2015 17:23
Уманьський гебрею, повторюю спеціально для "поців":
Тараса Бульбу жид возив до Варшави, якщо ти, уманьський гебреє, читав цей твір, то маєш пам'ятати. І гендлярі та корчмарі відомої національності тоді не вели себе так нахабно, як твої брати зараз, і не тільки в Умані. Бо була коліївщина, відомі події... Так що не треба
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-18 #3 Уманский Еврей 27.09.2015 00:44
Эх бульба, бульба. Позоришь имя Тараса Бульбы. Цадик Нахман был на Украинской земле ещё раньше чем твой род появился на этой земле. Я тебе ещё раз повторю, что по законом иудаизма запрещено перезахоронение умерших, а тем более таких религиозных святых каким является Раби Нахман. А что касается отношение хасидов и девушек легкого поведения, то тут такое дело. Если есть спрос, то девушки сами как говорится идут на контакт. Никто девушек не насилует и не заставляют хасиды этим заниматься. И последние, если бы не хасиды, то местным бюджет ещё беднее был бы и местные в этой части города уже лет 25 не получали бы отличные заработки. Три дня, три хасида в квартире и хозяева хаты получили $450 долларов. А теперь посчитай сколько это минимальных зарплат по Украинским стандартам. Где то хватает почти на год. А свой антисемитизм держи при себе, а то погоду портишь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #2 Бульба 26.09.2015 15:20
Вже писав і буду писати - забирайте, юдеї, прах того Іцика, чи як там його, до Єршалаїму, там на свої жи..івські свята танцюйте коло нього та казіться!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Ізя 26.09.2015 13:45
Ой, шо вы говорите !
Как можно " стоя переспать " называть секс услугами.

Это такой себе маленький гешефт с прощупыванием местной почвы по этому делу на брезгливость.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100