реклама

реклама

Від черкащан чекають яскравих пропозицій

Від черкащан чекають яскравих пропозицій

Уже понад п’ятдесят заявок надійшло до мерії від бажаючих взяти участь у конкурсі «Оточи себе красою», який вже втрете проходить у Черкасах. Серед заявників є, як і жителі обласного центру, котрі облаштовували свої балкони, вікна та клумби біля житлових будинків, так і підприємства, лікарні та комунальні заклади, що творять красу на своїх прилеглих територіях. У мерії відзначають, що рівень поданих пропозицій доволі різноманітний.
 Зокрема, на конкурс подало свою заяву комунальне підприємство «Дирекція парків». На огляд журі запропонувало одну з клумб у сквері за обласною радою  
—    Доволі цікавою з погляду виконання виявилася ця заявка. Адже втілювали красу своїми руками поблизу фонтану учні черкаських шкіл, які у липні працювали на оплачувальних громадських  роботах у комунальному підприємстві. Сподіваємось, що таких робіт буде більше, – наголосила Оксана Поліщук, начальника відділу дизайну, навколишнього середовища і реклами.
Позитивні емоції викликає і заявка-презентація від обласної лікарні. Як виявилося, у внутрішньому дворику лікувального закладу руками працівників було створене справжнє рукотворне містечко з клумб, квітників, дизайнерських тощо.
У мерії переконані, що конкурс «Оточи себе красою» – це гарна можливість реалізувати власні таланти та уподобання, а також змінити Черкаси на краще.
Останній термін подачі заявок на конкурс – 31 серпня 2011 року. Так що власники унікальних клумб, декоративних газонів з квітами та цікавим вирішенням ландшафтного дизайну мають можливість заявити про себе та отримати цінний подарунок. Серед таких – телевізор, DVD-програвач, оргтехніка тощо. Кращі ж будинки отримають дитячі гойдалку чи карусель, альтанку або лавочку в свій двір. Підбиття підсумків відбудеться наприкінці року.
Конкурс «Оточи себе красою» традиційно проходить у чотирьох номінаціях:
∙ на краще облаштування балкону або вікна;
∙ краще оздоблення придворової території перед приватним домоволодінням;
∙ краще облаштування прибудинкової території багатоповерхового житловогобудинку;
∙ краще облаштування території перед торгово-офісними та іншими громадськими будівлями.
Щоб узяти участь у конкурсі потрібно до 31 серпня подати заявку з реквізитами та фотографію свого вікна, балкону, двору, присадибної ділянки, прибудинкової території (м. Черкаси, вул. БайдиВишневецького, 36, каб. 309).Також можна направити фото та реквізити електронною поштою на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Детальніше про умови конкурсу, перелік призів та іншу корисну інформацію можна дізнатися у відділі дизайну міського середовища та реклами Черкаського міськвиконкому за адресою: м. Черкаси, вул. Байди Вишневецького, 36, каб. 326, тел. 45-71-62, або на сайті: http://www.rada.cherkassy.ua/ua/.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100